גילה גמליאל

hungry penguin

New member
גילה גמליאל

שם: גילה גמליאל מפלגה ומיקום: ליכוד, 11 גיל: 28 מצב משפחתי: רווקה מקצוע קודם: יו"ר התאחדות הסטודנטים בישראל השכלה" תואר שני בפילוסופיה ועדה מועדפת: ועדת חינוך והועדה לקידום מעמד האשה עיסוק מועדף בכנסת: קידום מעמדן ועצמתן של נשים, קידום מעמד הסטודנטים, האקדמאים, זוגות צעירים וחיילים משוחררים. קידום איכות ההוראה ומעמד המורה בישראל. החוק הראשון שתחוקק - עיגון הורדת שכר לימוד. מה את מביאה איתך למשכן: רענון. סוגיית ההתנחלויות: לא לפנות. ההתיישבות היא חלק אינטגרלי ממדינת ישראל. מדינה פלסטינית: נגד מה עושים עם ערפאת: לא רלוונטי הרכב הממשלה המועדף: ממשלה כמה שיותר רחבה, מכל השורות והקצוות. אם זה לא מתאפשר - ממשלה עם שינוי, מפד"ל ועם אחד. מינימום שרים. כיצד תשפרי את המצב החברתי: עידוד יצירת מקומות עבודה ולעודד אנשים לעבוד. הכרת המשכנתאות כהוצאה מוכרת למסה"כ. יש מקום לעודד את המגורים בדרום ובצפון, בעיקר על ידי זוגות צעירים ואמהות חד הוריות. אישיות נערצת: אני בעיקרון לומדת מכולם ולוקחת את הדברים הטובים - סה"כ אף אחד לא מושלם. מנחם בגין. ספורט - קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב. תכנית טלוויזיה - יצפאן מסר לציבור הבוחר: ראשית תודה רבה ואני מבטיחה שלא לאכזב. פחחח...

זאב בעור של....פיל

מונגוליה זה ב.......אפריקה גולש זה מאכל........(אני לא מבינה באוכל - אמרה המלצרית לשעבר) פחחח....

Princess Grace

New member
בדיוק מה שבאתי לכתוב!!!!

ועוד מה, היא העיפה את הבחור היחיד שענה נכון על השאלות, פוליטיקאית. סליחה, אבל למדת תואר שני לפילוסופיה, זה אומר שאת לא צריכה לדעת גאוגרפיה?? וענבל גבריאלי יותר טובה? חודש לפני הפרימריז, היא עבדה במסעדה של אבא של ילד מהכיתה שלי, פוליטיקאית?, לא נראה לי.

למעלה