גילגול נשמות

moran2215

New member
גילגול נשמות

שלום רב..שמי מורן ג'ראפי..הייתי מעוניינת לדעת לגבי הגילגול הקודם שלי...אשמח לקבל כל פרט אפשרי..תודה

רותי 11

New member
moran2215 יקרה

אני רואה אותך כבחורה בת אצולה, מדשהו כמו לפני 300,400 שנה, ולא זה לא הגלגול האחרון שלך, היו עוד כמה בדרך, מראים לי את זה כי כנראה זה משהו שחשוב שתדעי אותו יותר מאחרים כרגע, אני רואה אותך רצה לקראת מישהו את ממש קופצת עליו משמחה זה מישהו שהגיע מרחוק, אהובך/בעלך, את ממש מאושרת, ואת גם מבינה שמעכשיו החיים שלך הולכים להשתנות לטובה, בכל אופן יותר טוב ממה שהיה עד כה - ולא היה רע, את היית ילדה מפונקת אחת שנולדה עם כפית של כסף בפה כמו שאומרים, הערה: אמנם היית ילדה מפונקת אבל לא היית רעה אנוכית או גאוותנית. את אכן נישאת לאותו בחור אהוב, היו לך שם חיים מאוד מאושרים ומלאי סיפוק למרות שהיית רק רעיה ואמא. היו לך חיים מלאי אהבה האנשים סביבך מאוד אהבו אותך את ידעת להשרות אוירה נעימה סביבך אנשים כיבדו אותך בזכות מי שאת ולא בגלל מה שאת, מצאת אהבת אמת בחייך בקיצור חיים מאוד טובים, זה כנראה משהו שאת צריכה להתחבר אליו ולהבין שהיו לך גם חיים טובים ומאושרים בלי הרבה זעזועים בחיים.

moran2215

New member
היי רותי

קודם כל תודה על תגובתך....למה בכל זאת רע לי בחיים הנוכחים..מרגישה כך ממתי שאני זוכרת את עצמי...יש לי דכאונות..חרדת נטישה...קשה לי מאוד להתחבר לאנשים סביבי...לא מוצאת אהבה ולא את עצמי בחיים האלו...יש לי הרגשה כאילו סחבתי איתי לכאן כאב מחיים קודמים..כאילו שנולדתי עם כאב...אם את מצליחה לראות משהו..מה בכל זאת קרה?....(אגב...יש לי הרגשה שאיבדתי משהו או מישהו בחיים קודמים..מישהו מאוד יקר..וכאילו שאני מחפשת אותו עכשיו...).....

רותי 11

New member
האמת שהראו לי את זה לא סתם

והסיבה לכך היא שהם רצו להראות לך שאת גם חיית חיים אחרים וטובים, חיים שאת יכולה לשאוב מהם המון ולהבין שלא הכל שחור ולא תמיד חווית דברים קשים, זה גלגול שאת אמורה לשאוב ממנו המון כוחות ואנרגיות אם תדעי להתחבר אליו, מה שאת יכולה לעשות זה פשוט לבקש לפני השינה להגיע לאותו גלגול ספציפי ולשאוב משם אנרגיות עוצמה וכוחות כדי להתמודד עם החיים האלה כאן. את צריכה להתחבר לאותה דמות ולדעת לשאוב משם את אותה אהבה שהייתה לה לתת לכל העולם שבזכות זה היא קיבלה המון אהבה, מה שאת צריכה לעשות זהלבקש להתחבר תמיד לחלקים החיוביים שבך ולא לשליליים שבך, אם אני אספר לך על תקופה קשה שלך, את פשוט תישאבי לשם, לכן לא נותנים לי את זה לגבייך.

למעלה