גילגול נוסף

גילגול נוסף

רותי האם תוכלי לספר לי על גילגול נוסף שהיה לי עם לידור חיים? והאם אני והוא נשמות תאומות?הבנתי שאנחנו באותה קבוצה נשמתית אך מאחר שאני והוא היינו בעל ואישה בגילגולים רבים יתכן שאנו נשמות תאומות? תודה רות

רותי 11

New member
מתוקתי לא בהכרח

א ם הייתם בעל ואישה בחיים קודמים אתם נשמה תאומה - הרבה אנשים חושבים שנשמה תאומה מתבטאת באהבה גדולה הרבה פעמים זה בדיוק ההפך היא מביאה לנו את השיעורים הקשים ביותר בחיים שלנו, ולאו דווקא אנחנו מרגישים מחוברים אליה מאוד. לגביכם האם אתם נשמות תאומות, אנ ימקבלת שאתם אכן נשמות תאומות ורק מעצם היותכם מאותה משפחה נשמתית. אני רואה תמונה של שניכם ביחד את אישה והוא גבר זה עושה רושם משהו כמו ספרד או משהו כזה, אתם עומדים אחד מול השני בתנוחה כאילו אחד מחכה לתנועה מהצד השני, אתם מסתובבים במעין מעגל אחד סביב השני זה מזכיר ריקודי פלמנקו, שניכם מאוד חמי מזג, אנשים מאוד אמוציונאליים, בעלי רגשות עזים ביותר, אני רואה אותך עם שיער שחור חלק מאוד, והוא גם עם שיער שחור שניכם גבוהים, אתם מאוד חושקים אחד בשני, מאוד רוצים את הקשר אחד עם השני אבל יש שם אגו, לבסוף א ותו אגו נשבר ואתם מוצאים את עצמכם אחד בזרועות השני.

תודה רותי

את מדהימה!!הנושא מאוד מסקרן אותי ולכן אני שואלת שוב ושוב. האם לאדם יש פחד ממות יכול להיות שזה קשור לטארומה מגילגול קודם?

נכון בהחלט

בספר תודעת האחד של אילנה בהט קראתי שלאדם שיש פחד ממוות קשור בטראומה שחש בגילגולים קודמים ולא מחייב של גילגול האחרון מכיוון שהגוף עדיין נושא את חותם הטראומה זה ילווה את האדם בגוף הפיסי עד לשחרור המצב.

אורות2

New member
../images/Emo140.gifהי רותי

מענין אותי מאד מה היה הגלגול הקודם שלי עם בעלי ? תודה מראש על ההשקעה

רותי 11

New member
אורות2 מתוקה

אני רואה אתכם באנגליה בתקופת הביניים אני לא בטוחה שזה הגלגול האחרון שלכם ביחד אבל זה מה שמראים לי. אני רואה ששם יש חילופי תפקידים את הגבר והוא האישה, את יוצאת למלחמה או בכל אופן למערכה צבאית, הוא נ שאר בבית ומחכה לך עם המון חששות, הוא/היא מחכה שתחזרי בריאה שלמה וחיה. יש לכם שם 2 לכם 2 ילדים קטנים בנים יפייפיים, הם נאחזים בה/בו ומפחדים לשחרר הם חשים את הפחד של האמא, אתם נפרדים, את/ה יוצא/ת לדרך, את אמנם חוזרת אבל פצועה נפשית קשה לך לראות סביבך שימחה וחיוכים כשרגע לפני כן איבדת המון חברים. הוא/היא נשארת איתך ותומכת בך למרות שמאוד קשה לה/לו עם כל הדכאונות שלך.

למעלה