גילגולי נשמות

גילגולי נשמות

לשאלתה של יעלי מטה אני רוצה להשיב בהרחבה. אנני יכול לשפוט אמירות אלו או אחרות של מתקשרים אלו ואחרים, כל אחד וראיתו , כל אחד ותפיסתו. אמת שלפעמים אני תוהה איך יתכנו כל כך הרבה מלכות אנגליה שמתגלגלות ביננינו. ישנן תפיסות רבות ושונות אף מנוגדות על גילגולי נשמות. כל תפיסה כזאת מבורכת מפני שהיא באה מהחוויה האישית של כל אדם. רציתם לדעת מה הייתם בגלגולים הקואמים? התבוננו פנימה ותדעו. והיה ותדעו, לאן זה יוביל? בראיה שלי אני לא נוטה לקרוא לזה נשמות או גילגולים אלא רואה זו כהתמרה אנרגטית פיזיקלית. אין לי ספק שאנרגית החיים שלנו לא הולכת לאיבוד אלא מתמירה עצמה לאנרגיה אחרת, אם זה אור, אם זה חום או אנרגית חיים אחרת שתפעל בגוף. אני מכיר תפיסות גילגול משיחיות שטוענות לענישת הנשמה ובהם בהתאם לחטא מתגלגל האדם לחיה או צמח או אבן -(לא שמעתי מאף אחד שהיה פעם אבן). אנרגיות מותמרת אלו סביר שהן חתומות בזיכרון מסוים ומועברות לכל גוף בו הן שוכנות. הדבר שאני מתבונן עליו הוא מה באמת העודף או המחסור האנרגטי שנשתל באדם מסוים כאשר אנרגיה שכזאת (או חלקה) פועל באדם. חשוב יותר לראות איך ניתן לאזן אנרגיה זו כך שלא תכביד על הגוף הפיזי, הרגשי, המנטלי, הרוחני... לעניות דעתי זהו החשוב ולא אם הייתי מלכת אנגליה או מלך ספרד. ולשאלתך יעל- בהוויה אאני יודע אם היית מלכה אך סביר מאוד שאת אכן סוחבת איתך מטען אנרגטי של מעמסה ו/או פגיעה סמכותית באחרים. חוסר איזון ראשוני זה ישפיע על מהלך חייך בצורה של פגיעה בך, של עומס מצד אחרים, של קשיים בלהרים את הראש. התיקון והאיזון האנרגטי הוא בעמידה על שלך, בהתגוננות מתוך כח ועוצמה, להיות עצמאית ולא תלותית. יום טוב

למעלה