גילאי הפורום

arikrishon

New member
גילאי הפורום

הי
אני בן 60 בדיוק.אינטליגנטי,נראה טוב ואיש שיחה איכותי. מחפש קשר רומנטי-חברי,א-מיני.
מקריאה בפורום נראה לי כי הרוב כאן בגילאי ה-20? האם אני צודק?האם אני מתאים לפורום?
ואם מישהי תרצה להכיר-יותר מאשמח.

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא לפורום

ראשית, אתה מתאים לפורום, אין קשר לגיל כאן, אנחנו מקבלים את כולם. אתה מוזמן להשתתף ולכתוב כמו כולם כאן.

שנית, הרוב לא רק בגילאי העשרים, יש גם וקצת מעבר לזה. יש כאן בפורום אנשים מכל הגילים, החל מעשרה, דרך העשרים והשלושים ומעלה.
נכון שאין הרבה חברי פורום בוגרים, אנחנו משערים שזה קשור למודעות לנושא. היום בכל תפוצת המדיה קל להגיע לא-מיניות ולדעת מה זה בכלל מגיל צעיר, מאשר היה לפני כמה עשורים ויש לזה השפעה.

בעניין החברות, יש כאן א/נשים בגילך וגם הם/ן מחפשים חברות או זוגיות א-מינית. כדי לממש את מלוא הפוטנציאל להכיר מישהי, אני ממליץ לך לפרסם מודעה בלוח ההיכרויות של הפורום.
הלוח נמצא למעלה, בלשונית של "כלים ומידע", השני מימין זה "לוחות" ובקליק עליו תגיע ללוח ההיכרויות שלנו. אם אתה מפרסם מודעה, אל תשכח לכתוב פרטי התקשרות בגוף המודעה.
שיהיה בהצלחה

hatzilonit

Member
מנהל
ברוך הבא

1. דווקא היו כאן כמה משתמשות עם סטאז' שנים לא רע

ואל תשכח - כמה שיותר תכתוב, ככה יותר יגיבו \ יבואו \ ירצו להישאר ...
2. כי אני סקרנית: איך גילית את הפורום ו\או את נושא הא-מיניות?
3. כשתשאיר הודע ב-"לוח הכרויות" שלנו, אל תשכח לציין את מי אתה רוצה להכיר - גבר\אשה

ברוך הבא!

היתה כאן בעבר מישהי בסביבות הגיל שלך.
לדעתי היא השאירה הודעה בלוח של הפורום.
בכל מקרה, כמו שאמרתי לה אז, מישהו חייב להיות פעיל לכתוב בפורום, כדי שיתחילו להגיע עוד.
כל פעם נכנסים בודדים, רואים שהם לבד ונעלמים...
&nbsp
אז בלי קשר ועם קשר לגיל, אתה יותר ממוזמן לכתוב ולהשתתף בפורום ולהעשיר את כולנו בניסיונך ואישיותך.

למעלה