גיי

גיי

פגשתי אותך בכנס והיית גיי שתינו יחד אייסקפה והיית עוד יותר גיי עקבת אחריי וזה היה גיי את מתקשרת אליי כל יום וזה עוד יותר גיי אמרת יל מה זה חיזרן ונהיית עודיותר גיי אנסת לי את הכרס וזה היה דוקא בסדר אבל את עדיין גיי. עשינו רסיטל מפוחיות וחשבו שאנחנו גיי, בגללך ובסוף את עודש מעיזה לקרוא לי גיי!?

גיי #2

גילי גיי לא קטנה היא מזרון השכונה והיא חיה ב-גדרות... גדרות גאים להיות ה-ו-מ-ו ה-ו-מ-ו היא הבטיחה בשר אז הגעתי לכפר ומצאתי המון המון גייז!

gp53

New member
גיקית עם צחוק לפרקון

פגשתי אותך גם בכנס ונראית דווקא דיי בסדר בהתחלה אבל מסתבר שטעיתי(
) שתינו יחד אייסקפה בארומה והצלנו ליוויתנים מטביעה ומצאנו כוסות בשם יחזקאל ועוד שם שאני לא זוכרת והיית נחמדה וזה עקבת אחריי(כן כן את סטוקרית) והיית ממש מטרידה את מושפעת ממני יותר מידי ומתחילה להיות גיי את תתחילי מהיום להתקשר אליי כל הזמן וזה גובל בהטרדה, באמאשלי שמת משקפיים כל הזמן ונראית חכמה, והייתי צריכה להשתוות וזה אנסתי אותך, אז מה נהנית וזה :$ עשינו רסיטל מפוחיות, אבל זה היה בעיקר את שניגנת את טיטאניק והיית ממש ממש גיי ובסוף את כותבת עליי שני שירים בפורום הזה? בונא תשמעי ילדה, יש לך חוצפה ><

זה בכלל לא שיר!

אני אנצח אותך בפריסטייל הזה. הנה זה בא (נסי להתעלות על זה): גילי, יו יו את דומה למנורה - כל היום אוכלת קרמבו ומכינה לאחותך חביתה מלמדת אותי שירים יש לך חברים מוזרים הם מטרידים ואתם הולכים מכות כי אתם "קשוחים מדי" לחיבוקים ונשיקות את עושה ביודה על צב-אדם מזריקה כל שבוע כימיקלים לדם והכלבה שלך נראית כמו הגיבן מנוטרדם את מבטיחה לי קטינים ועטינים ובמקום זה ביקוריי רק מעלים חרס ואונסים לי את הכרס! את לא נותנת לי להתקלח ובגללך אני מדיפה ריח אהההההה גאד את גיי!

gp53

New member
פרחחית!

אותי לא מנצחים בפריסטיילים(*חובשת כובע ראפרים הפוך*
): סיגל, איזו היפית מחבקת עצים וזורעת זרעים יו, יש לך חוש הומור אז מה אם את לומדת באיזה חור תשמעי טוב, את מתעסקת עם המומחית כדאי שתזהרי ותתפסי כפית את קשוחה אבל מסתובבת עם וורוד שונאת פריקונים שהם חברים של כבוד אמא של במבי, בגירסא החדשה לא מתה מה הקשר אין לי מושג אבל לאח של מאי קוראים נטע אבא שלך, אינדיאני עם שפם גדול לך תתקלחי ותעשי לאיזה קטין גול איציק קשוחה, את זה כולם יודעים כדאי להיזהר או שהיא תנשך אותך בעטינים אז מה אם כל ביקור שלך פה נהרס בסוף יוצא נחמד ואולי גם קצת גס >< את, הכרחת אותי לכתוב את הדבר הזה עדיף כבר שתחזרי להגיד "כזה"

כזה כזה כזה

אז מה אם אני היפית, בגלל זה יש לי חיוך בגלל זה אני לא פריקית עם פרצוף מעוך יושבת מעשנת בהפוך על הפוך עדיף לי לדלג בשדה של פרחים מלשרוף ולעשן אותם עם כמה פרחחים אך אל תגזימי, הורוד לא מופיע לי בבגד אולי רק בצלחת בתור סטייק פרה עם תרד אז מה, אני פתוחה אבל ככה אני מחבקת שאפות בזמן שאת משחקת אותה קשוחה ורק בלילה מחבקת את מר כאפות אני לא חושבת דברים טובים על אנשים שנראים כמו פוזה עם פות אבל תני לי להכיר את אותם אנשים ודעתי הגמישה עשויה להשתנות את תוקעת משפטים לא קשורים אז הנה אחד - החברים שלך עדיין מוזרים מקלחת כבר עשיתי אך הקטין לא בא מצדי שילך ויזיין בובה אני מעדיפה במקומו לעשות שעורים כך אחכים ואוכל לשכפל פרים אני אהיה פרופסור ויהיה לי בית מלא חדרים ותהיה לי בריכה ועובדים זרים ובכניסה, נגדך אציב שומרים! איציק קשוחה בערך כמו שטיחים ועל שטיחים תמיד כולם דורכים וכל כלבי השכונה טוחנים אותה אולי זה בגלל האפודה המפתה תלמדי ממנה, גילי, ותראי קצת חזה והנה בשבילך: כזה כזה כזה.

As I Am

New member
XDDDD ../images/Emo103.gif

אוקי, לקום בבוקר ל_זה_ הייתה חוויה מעניינית. XD אגב, סיגל, יש בעיות עם הפוך-על-הפוך? >< אני עוד אעלב.

Me 4eVer

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo34.gif

ממש כשרונות צעירות הולכות פה~!

סיגלף תהיי ראפרית! ../images/Emo57.gif

תלבשי בגדי באגי מגניבים (בשילוב עם בגדי פקאצות, כי ראפריות צריכות להיראות פרחות פקאצות במקצת. תלבשי מכנסי באגי וגופייה ורודה) ותקראי לעצמך "התמרור" וכולנו נסגוד לך ונגיד שהכרנו אותה עוד בצ'כונה!

שניש

New member
LOL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

את כזאת גיי
הדבר המצחיק הוא,שיש לשיר הזה פוטנציאל
יו יו *עושה דברים מוזרים עם האצבעות*

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

משובחחחחח

gp53

New member
you're so fucking gay../images/Emo3.gif

היפית , היפית אבל איזה זיוף אוכלת לה בשר ארנבים קצוץ מה השתגעת, תרד עם פרה? הכי טוב לאכול במושבה
מה שמזכיר לי, במושבה בשר הזמנת מה אני אגיד לך, את כל המסורת ביישת בלי סלטים, בלי תוספות עוד מעט תגידי לי שאין לך פות מחבקת שאפות? על מי את עובדת? מאז שנהיית גיקית כל אחת ממך רק מתרחקת אם לא השתמשת בקטין ששלחתי לך את תמיד יכולה להחזיר אותו ונארגן איזה...פח! פרופסור אבל מה עם תפקיד הרוקחת הנחשק ככה תוכלי להמציא אנטרקס ולשים אותו בשק כשמדברים על איציק שפיכי כולו נהיה רגוש ואני בכלל שמעתי שיש לך חתולה שהורידו עליה איזה גוש אפודת מטריקס, משקפיים תואמות זה לא סתם שאליה הולכות כל הכלבות (או לחלופין: אפודת מטריקס, משקפיים תואמים, זה לא סתם שאותה כל הזמן רק טוחנים) להראות קצת חזה? זה מה שאת רוצה? שמעי, אני רק אגיד לך שליום שבת אני מחכה מסיבות שחיטות זה הקטע שלי אז אל תהיי גיי ולכי גלי("מה תאשימי אותי בזה שיש לך חרוז מעפן?" סיגל)

yo yo yo check it out

תרד ופרה זה קלאסה, מיסיז אפילו אמרו את זה בטאץ' העליז במושבה אכלתי כבש נוטף שומנייה ולמה להרוס ולדחוף שם עגבניה? מאז שאני גיקית לא אכפת לי מפותים קשרי מימן עדיף, לפחות הם שקטים בתור פרופסור אשכפל לעצמי צבא וביחד נחסל את מסורת המושבה! העולם מיד יתמלא בגאווה (כאילו גיי) וללא חשש, ברחובות יפגינו אהבה. אכן על ביאנקה חרבנו, לא אשקר אבל אני בטוחה שלאיציק עשו יותר. טוב, זה בהחלט לא יאה לגיליּ והנה חרוז: "לכי תשתגלי"

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אתן חמודות../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

למעלה