גיי שלופן - רשמים

NoKiA2003

New member
גיי שלופן - רשמים

אני יודע שרובכם לא מת"א, אבל שווה לשים לעובדה שהקיץ הקרוב הולך להיות בסימן רטרו מובהק לשנות התשעים. התרגשתי לראות ולרקוד אתמול עם עשרות בליינים לצלילים של אה סי מה גוסטה מי, סנאפ, fine day, פייטלס, Tamperer - Feel It גאלה, פליקס, טכנוטרוניק, אופן יור מיינד, u96 - Night In Motion (שכחתי כמה זה שיר טוב!!!) ועוד ועוד הימנונים מופלאים,ולא בקטע חד פעמי פה ושם במסיבה אלה ערב שלם ומושקע!! כל הזמן התאמצתי לא לשכוח, כדי לספר לכם, כי הייתי קצת שתוי
אין מה לחפש שם לפני חצות כי היה עדיין ריק והיתה אווירה של בר אבל כשעזבנו בסביבות 1:30 הרחבה כבר היתה עליזה במיוחד מדי שבת בקולנוע מקסים, שווה לבדוק

foxy22

New member
מעולה!

שיש ליין כזה ולא רק מסיבה חד פעמית, איך האוירה? מה חתך הגילאים שם לדעתך? יש חמודים ? :) כשאני ארגיש טוב אני דפנטלי באה לאחת כזאת

NoKiA2003

New member
חתך הגילאים 25- 40

אוירה טובה, אנשים באמת באים לרקוד, לשתות ולהשתחרר, בלי פוזות. אין לי ספק שמי שמכיר את המוזיקה וגדל עליה, נהנה יותר.. כי זה ממש חזרה לאוירת מועדונים של אמצע שנות התשעים. לפי מה שהרגשתי אתמול צריך לתת לזה עוד קצת זמן והעיר תוצף ברטרו ניינטיז. אם היו חתיכים? פה ושם אבל שוב כ"כ נהניתי מהמוזיקה שלמי היה אכפת ;-P

NoKiA2003

New member
דיג'אים מתחלפים

אתמול דיג'ו עידן גבריאל וצח זמרוני, שבוע הבא מישל לה היסטרק (משה קוטנר)

לא הבנתי... נוקיה, כנס רגע...

אחלה של דבר שיש מקום שמרביץ יורו אבל מה, זה מועדון של הקהילה ההומו לסבית?

וואלה נחמד...

למדתי משהו, לא ידעתי שגאי פריינדלי זה ליין פתוח לכולם... תכלס לא היה אכפת לי לבוא גם ליום של גאייז אבל פשוט לא רוצה לאכזב את כל הגברים שיידלקו עליי...

השורד

New member
מהפה שלך לאלוהים

למה אתה חושב שהקיץ הניינטיז סוף סוף יפרצו? בינתיים 7 שנים עברו וחוץ ממסיבות נדירות פה ושם העסק היה נראה אבוד. מה השתנה הפעם? ופרט יותר על הליין הזה אם אתה יכול.

NoKiA2003

New member
את הליין מפיק צח זמרוני שמפיק גם את

1984 שרץ כבר כמה שנים בקביעות ובהצלחה מדי יום רביעי, יחד עם רון רבין שאחראי על הפעילות במינרווה כל שנדמה לי שהם יקחו גם את הערב הזה ברצינות. לפי מה שראיתי יש עניין גדול מצד הקהל למוזיקה ולאווירה של שנות התשעים, גם בזכות כל מיני קטעי אלקטרו שמסמפלים קלאסיקות אייטיז וניינטיז ומביאות אנשים להתעניין בביצועים המקוריים, כך שיש מצב לדעתי

בעייתי קצת אחי...

כי נראה לי מעאלי בקטע של טוסיקים (חפש באחד השרשורים) וממש לא בא לי לחשוף את הטוסיק שלי לעיני כל...

למעלה