גיישה

גיישה../images/Emo141.gif

אתה מגיע הביתה לאחר עוד יום עבודה. אני מחכה לך. ריחנית ורכה. הדלת נסגרת מאחוריך ואני הודפת אותך בעדינות לעבר הקיר. אתה עוצם עיניים. אט אט אני מעסה את רקותיך. אתה נרגע. מרפרפת קלות על שפתיך,מלקקת את צווארך. במיומנות שפתי פותחות את כפתורי חולצתך. אני חשה את נשימתך. עדיין בכניסה,אתה שעון כנגד הקיר. אני משילה את מכנסיך,מגלה אותך דרוך וטעון לקראתי. עינך עצומות. אני מובילה אותך אל תוך הבית, לשטיח. אתה עומד ואני רוכנת אליך-על ברכי,מלקקת אותך,מוצצת,יונקת,טועמת....מכניסה את כולך לפי,מלטפת את אשכיך בעדינות. לאט רגליך כושלות ואתה קרב אלי. משכיבה אותך על השטיח,רואה את גופך הרגוע וכנגד את זקפתך הדרוכה. אתה ערום ואני סוקרת את גופך וחום מציף את איברי.כמה אני רוצה אותך עכשיו... אני מתפנה להתרכז בכפות רגליך,מוצצת אצבע אצבע,נושכת קלות את קרסוליך,מלקקת את ירכיך.מתישבת עליך כשאתה בתוכי. אתה מסתכל עלי ואני מחייכת. נעה קדימה ואחורה.אתה תופס במתני בחוזקה כשאני גומרת בקול צעקה. ממשיכה לנוע עליך... נשימתך נעשית כבדה,צווארך נוטה לאחור...אתה מחליק בתוכי ואני כל כך רטובה... אני מגבירה את הקצב..חשה שהנה-אנחנו עומדים לגמור יחד...הזרמים עולים בכל גופי מכפות רגלי ועד לקצה אצבעותי,פטמותי זקורות ואתה נשפך לתוכי בעוצמה. צועק...גונח... הנשימה מסתדרת,הגוף מרפה.העפעפיים כבדים ואני נחה עליך. ברוך בואך הביתה גבר שלי...

Ogen2002

New member
Silk ROB

Leave your Silk rob on you the touch of the body with the Silk will leave you wanting, for long long time

עוגן../images/Emo25.gif

אתה מתקשר אלי כבר מהדרך...אומר לי לפשוט את היום מעלי ולעטות את חלוק המשי. ערומה תחתיו. ממתינה לך. המילים שלך מלטפות אותי,מחממות....רק רוצה לחוש אותך לעטוף אותך בחמימות גופי,לסגור עליך את ירכי כשאתה בתוכי ולהתרומם לגבהים שרק אתה לוקח אותי... מחכה לך מבעד לדלת עוגן....לעונג...

Ogen2002

New member
Love from the far east

A book I read long ago described the following: You lay on your back, the rob is open, touching not touching your skin the hand float on your skin your closed eyes and breath informs you that his hands are traveling on your body you want his touch and deprives it, you ask for his strong hands but they just float. The heat from your skin is rising up, but he plays around.

למעלה