ברור. אבל יש מהם לא רק פה ניסית פורום אופנועים?
צ צ ע ד New member 5/2/13 #200 לא ניסיתי בפורום אופנועים. בכל זאת, זה צריך להיות פורום שמעניין אותי גם מבחינת תוכן. בדקתי כמה פורומים במקביל במשך תקופה והפורום הזה מאוד מצא חן בעיניי. הוא גם נראה לי יחסית קליל ולא התחשק לי משהו כבד.
לא ניסיתי בפורום אופנועים. בכל זאת, זה צריך להיות פורום שמעניין אותי גם מבחינת תוכן. בדקתי כמה פורומים במקביל במשך תקופה והפורום הזה מאוד מצא חן בעיניי. הוא גם נראה לי יחסית קליל ולא התחשק לי משהו כבד.
M Melencholya New member 5/2/13 #160 מכיוון שאין כאן כל כך הרבה בנות אפשר לנקוב בשמות. ג'ניפר סוזי לילוש וויש פומה צעד קים אופלית דאגרו יחפה רינתי אשת השמש ( ) מלאני אחרי שעשיתי ריכוז של השמות, אתה יכול לכתוב מי אלו הבעיתיות. השמות נכתבו בסדר אקראי.
מכיוון שאין כאן כל כך הרבה בנות אפשר לנקוב בשמות. ג'ניפר סוזי לילוש וויש פומה צעד קים אופלית דאגרו יחפה רינתי אשת השמש ( ) מלאני אחרי שעשיתי ריכוז של השמות, אתה יכול לכתוב מי אלו הבעיתיות. השמות נכתבו בסדר אקראי.
ז זיקן New member מנהל 5/2/13 #190 כשפורצת שריפה בשדה קוצים נשרפים גם שושנים.. אין לי רגליים קרות אני פטור מכך.
M Melencholya New member 5/2/13 #202 אצלינו אומרים אם יש תפוח רקוב, מוציאים החוצה. שלא ירקיב את כל הארגז.
ל ליאור243 New member 4/2/13 #89 תכתוב שמות למנגל פנו יורד,אין מצב שאני שם המבורגר צמחוני על המנגל שלי. ואין בעיה להביא אותם. יש לי הפתעה שאף אחד לא יעמוד בפניה.
תכתוב שמות למנגל פנו יורד,אין מצב שאני שם המבורגר צמחוני על המנגל שלי. ואין בעיה להביא אותם. יש לי הפתעה שאף אחד לא יעמוד בפניה.
ר ראסטלין New member 4/2/13 #115 ברור שאני עצבני! נראה לך שאתה לא כולל אותי? בסוף אני יאמין שאתה נעלב ממני...
J Jake Speed New member 4/2/13 #72 זרוק איזה סטייק. בקטנה יש שיפודים? קבאב? איזה כבד צעיר? אבל באמת, בלי להתפרע. איפה הסלטים אמרת?
ל לא מתדיין בקלות New member 4/2/13 #25 יא קוקסינל אם רגע להרצין, אני מניח שעבור רובנו המקום הוא סוג של אתנחתא קומית ולא יותר.
צ צ ע ד New member 4/2/13 #28 נכון... לכל פורום יש את המהות שלו והמטרה שהוא יועד עבורה. אני אוהבת את הפורום הזה כי הוא לא מגביל מבחינת נושאים והוא קליל.
נכון... לכל פורום יש את המהות שלו והמטרה שהוא יועד עבורה. אני אוהבת את הפורום הזה כי הוא לא מגביל מבחינת נושאים והוא קליל.