גיין צודקת....

גיין צודקת....../images/Emo95.gif

רמת ההשתלחות בפורום ממש נוראית... הדמות המופיעה כאן בצורת שלוש ישויות שונות משתלחת בכולם ומנדי נופל קורבן להשתלחות הזו..משום שהישויות מסיתות אותו כנגד איזו שהיא דמות ה זויה עם זקן ומרפסת..הכל שטויות אין לי קשר לכותבים אלה. מנדי יקירי...זכור היום לי מחר לך....אין ביטוח אצל הדמות ...העוסקת בכתיבה לפורום במקום לעבוד...השעה שבע וחצי בבוקר והדמות כבר כותבת בפורום איזה סוג של דמות זו לדעתך??..מישהו שאפשר לסמוך עליו??.. הלא כל יום שני וחמישי הוא משנה דעותיו..נראה לי שהוא נפגע כל כך מבני רגב.....ולא קיבל ממנו את המובטח..מעניין מה הבטיח לו. מכל מקום אני לא אנטוש את הפורום ולא יעזור לאף אחד. הדמויות יכולות להמשיך ברדיפה אחרי אושה המסכן..או ראש העיר.. או כל אדם אחר.לא אתן להם לקלקל את החלטתי לעשות שינוי במורל התושבים. ואכן היום היתה חגיגה אמיתית הילדים היו מקסימים...התהלוכה היה ססגונית בית ספר שלום עליכם הוביל היה מדהים ולדעתי זכה במקום ראשון...ולדעתי מגיע להם ולו גם בגלל שהם עצובים שסוגרים אותם והם צריכים לעבור לבתי ספר אחרים. תודה למשרד החינוך בלוד.לגברת שרה הריש לשוטרים לגרעין התורני ולבתי הספר השותפים...הידד לילדי לוד.. חג פורים שמח ומבדח
שרית הספרית מס 2

שרית שוב חג שמח, ורוצה לחדד נקודה

אף אחד לא הסית אותי נגד דמות הזקן והמרפסת ואף פעם לא הזכרתי זקן. מרפסת שיהיה מי שיהיה הוציא את דיבתי רעה, מנסה להפיץ שקרים מכוערים נגדי מבלי שאדבר עליו, לא יודע מי הוא ולא מעניין אותי מי הוא, אבל להפחיד אותי במשפ' המאפיה? עוד לא נולד, כי אני לא מפחד, (כי פחדן כל החיים שלו עושה חשבון ובסוף מת מפחד). ודפדפת פרדי בעיר אני לא ארד לרמתה ולא אגיב על שקריה. אז תרסני את ה........ מהמרפסת לפני שתמהרי להגן עליו. שיהיה לך חג שמח

sragl1

New member
מספיק ספרית לחממם ולהסית ביגללך

עוזבים את הפורום לאנשים נימאס מהשטיות והחימום שלך בבקשה

סרגיי, ניראה לי שמנדי משחק אותה.

הוא יודע בדיוק כמוך שהספר זה המרפסת שהם יחדיו שושה. הספר טעתה כאשר סיפרה שהיא גרה בלוד הרבה זמן ומעורה במערכת החינוך... איך היא לא בכיר את יו"ר ועד ההורים בעירוני??? מה לעשות, גם התמהוני שממהר לספר לכולם שהוא מהנדס נופל בחטא היוהרה. קשה לו להפליג בשיבחו של יו"ר ועד ההורים העירוני הבולט מזה שנים רבות בעיר. כל שבוע הופיע בתקשורת האלקטרונית והכתובה והספרית לא שמעה כלום... חחחחחחחחחחח

sragl1

New member
אלמוני הקטע שהמירפסת והספרית חוש

חושבים שאני הוא ס.ד אתה מביןבסוף הם יחליטו שמנדי הוא ס.ד

למעלה