נצל"ש!! אתן אל יודעות מה חלמתייי !!
יאוווווווו אני עד עכשיוווו בהלםם יאוו!!חלמתי על אדםם ואי איזה חאלוםם!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה: חולמת שאדם הוא זמר כזה הואו בא להופעה ואני אל יודעת איפה הבויז האחרים והאו שר וזה ואחרי זה הוא מתעלףףף ואומרים שהוא מת ואמבולנס וזה ואני כזה כולייי בוכהההההה רצחח דמעותתת צורחת"לא אדם לא מת לא מת!!" ואני בוכה ואני רוצה למות איתו ואל תשאלוו... אחרי זה אני רואה אותו על מיטה לבנה כזאת כמו היפיפה הנרדמת רק שפה זה הזמר הנרדם.. ואני מנשקת אותו ואז הוא קםםם לתחייה!! ואני כולי מתחילה לבכות מרוב אושרר והוא בא מצרפתת אותייי ואיי כזה אמיתיי ממש נשיקה על לשוןן והכול ואומר לי"אורטלוש אני אוהב אותך אני רוצה להיות איתך!!" ואני כזה לאיודעת מה להגיבב כולי המומהההה!! ושוב מתחיהל לבכות התחלית לבכות בסוף באמת מתוך חלום.. ואיי בנות הנשיקה היתה כזאת אמיתי כאילו האו נכנס לחלום שלי באמתת ממש הרגשתי את השפתיים שלו אחח איזה באסה שזה רק חאלוםםםםםםםםם למה למה?!?!!? אוחחח!!! אחרי זה כול היום חשבתי על והיה לי יום מעפן מרוב מחשבות קיבלתי אפס במבחן מערבית הבוחן במתמטקיה הלך לי לא משו וקיבלתי ציון חרא בתנ"ך אבל הדבר היחדי שניחם אותי שחלמתי על אדם!!!אחחח איזה חאלווםם! ואיי איזה חפפפפפפיררהה יאו אני חפרנית! בטח גם לא מעניין אותכם אבל אהיתי חייבת להוציא את זה ולספר את זהה!!