ג'יים

Silver Fox

New member
ג'יים ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

אולי זאת רק אני, אבל השינוי בדמותו של ג'יים נראה לי קצת יותר מדי מהיר ולא כל כך לטעמי. נכון, הוא איבד את היד שלו וזה בהחלט משהו שאמור לא רק להוריד אותו מהעץ, אלא להפיל אותו משם ולרסק אותו בכוח על הקרקע. אבל עדיין - מאיפה בא כל הכבוד הזה? למה כל כך אכפת לו מהשבועה שלו לקייטלין אם היא כבר מתה? עד כמה שאני לא אוהבת את סרסיי ושנאתי את הדרך בה היא התייחסה לג'יים ברגע שהיא ראתה שהוא לא מתכוון לציית להוראות הדביליות שלה, לפעמים יכולתי להבין אותה (למרות שזאת עדיין לא סיבה לצחוק לו על הזין). עם זאת, שמחתי שהוא התגבר עליה סוף סוף. חשבתי על כך שבריאן שינתה אותו - למרות היותה מכוערת וגברית ומטרה לעלבונות בלתי פוסקים, היא מוכשרת לא פחות ממנו בחרב, והחשוב ביותר - לעולם לא מוותרת על העקרונות שלה. אני חושבת שהוא למד ממנה מה זאת נאמנות. ובכל זאת, הג'יים החדש הגיע אלי די בהפתעה, והאמת היא שאני די מתגעגעת לג'יים הישן.

הלדין

New member
ג'יים הוא מי שהיה תמיד

עד כמה שאני מבין, ג'יים רואה את שמירת שבועתו לקייטלין כדרך להוכיח לאנשים האחרים את גדולתו כגבר. צריך גם לקחת בחשבון שבהיעדרו של טייוין, ג'יים הוא הגבר במשפחה. יש אנשים שזה מפתח להם עמוד שדרה. גם צריך לזכור שג'יים אינו יכול להתנהג כמו פעם בגלל שיד החרב שלו הוחלפה בתותב מוזהב למרות שהוא באמת רוצה לפעמים להרוג כמה אנשים (כולל אחות יקרה מסוימת..- הוא אמר באחד הפרקים שלו שסרסיי התחילה לעלות לו על העצבים).

למעלה