גיים בויז..שאלה..

גיים בויז..שאלה..

אני אף פעם לא פותחת אשכולות אז אל תצעקו עליי..[כי אני לא ישתוק!] ולי זה חשוב ואין דרך אחרת לישאול! מישהי מפה אמרה שהבויז אמורים להופיע בגן יבנה בבית ספר שלה.. אם מישהי אמרה בבקשה דחוףףף לעדכןן!!! זה חשוב לי!!!!!!

בררוש

New member
... זאת אני

מאיפה את אוליי אני מכירהה איך קוראיםם לך מאמי?? הם מופעים ברבין..

לא משנה בלימודים..

אז לא לבוא יום אחד..חפיף.. אני צריכה לדעת יום ושעה!!! ואממ כדי לבדוק שזה לא נופל על מבחן!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

oRTaLi 612

New member
../images/Emo207.gifראיתם את הארכיון?!$?%?$#@!../images/Emo12.gif

איכ הסיקס החש הזה מכלא שש, אעלק מרשה לעצמו לפתוח פה על הבנים! |בדגש|"גיים בויז. אני לא מבין אותם. היי פייב הם לא יהיו, גם בקסריט-בויז לא! אז למה לגעת בעצמכם בחושניות ולהגיד שזה מוזיקה?" שילך לחפש, הוא והראסטות שלו

OoנויoO

New member
נראה לי סתם כי הם...

מושלמים זמרים מהממים רקדנים מהממים כוסונים יפים בטירוף שווים יש להם מוזיקה טובה הם טובים הם נחמדים מהממים כוסונים דוגמנים זמרים רקדנים ובקיצר הכל.... והכי חשוב שאנחנו דבוקות שרופות מתות חולות בריאות(?!) שדוחות מהודקות מסומרות מכורות מעולפות שתולות תוסיפו אתם...עוד משהו?!? אה והכי חשוב בגלל שאני אוהבת אותםםם!!

כןןןןןןןןןןןן יוווווו איזה חוצפן

הוא היה מתתתתתתתתתתתתתתתתת שמעריצות יתעלפו בשבילווו הוא היה מת שיהיה לו פורום או שבעצם יש לו פורום אבל אפחד לא נכנס חחחחחחחחחח ומה הוא מתלהב איך הוא עושה פוזות בקליפ שלו דרך המלך אם כלא 6 יוווו עלק הוא אמר משהו על זה שהם רוקדים בגשם

למעלה