גייז בויז פאקצים

לא נמאס לך יבן זונה

אל תגרום לי לקלל אותך כי זה לא יגמר בטוב! אם הגיים בויז פאקצים אז מה אתה באא?? יאלה יבנאדם משועממם

פליקר

New member
שתקי עוד פאקצית מטומטת גייז בויז

במקום הגיים בויז הגייז בויז שם מטומטם לאלללה

מאמי אתה מתחיל לעלות לי על העצבים..

תתחיל לנחות ומהר יא בן של שרמוטההההההה ! ואולי אתה והחברים שלך תעשו להקה שיקראו לכם.."גיי בויז" יתאים לך כפרה. יאלה תעוף לי מהעיניים שאני לא אקבל תקריזה!

כע באמת כמה אפשר!!!

אם אתה כל כך לא מעריץ אותם אז מה אתה עושה פה? יאללה סע סע חפש לך חיים... או שבעצם אין לך כאלה? תקשיב אני מכירה מדריך מעולה למצב כמו שלך 1.קח רובה 2.תבדוק שיש בו כדור 3.פשוט תירה בעצמך =] ואם אתה עוד חי סימן שאתה טיפש ולא מבין שום דבר אז םשוט תנסה שוב...עד שתצליח

עזבו אותו.. ככה זה שמקנאים תבינו

תמצב.. הם מושלמים מה שהוא לא.. משעמם לו אז הוא בא לעצבן אותנו סתם מפגר

yafit93

New member
וואייייייי איזה קרצייה מה אתה מחפש

יחססססס?!?! סע סע מפה

עוד פעם אתה?!?!?!?!?!

עדיין לא הבנתה שאתה לא רצוי פה?!?!?! ימעפן סתום תפה וסע ברוורס למקום שממנו באתה!!!!!

יא אללה איתך...

טוס מפה כבר יחופרררררררררררררררררררר מה אתה מתלהב?? הבנו... שרים בפלייבק .. סוו............ סלמאת יאללה

../images/Emo207.gif

שמעו אני חייבת תעזרה שלכן חברה שלי חולה חולה חולה חולה על הגיימבויז אין לה כלום בראש חוץ מהגיימבויז ואין לה אינטרנט והיא רוצה לשלוח להם מכתב והיא מחפשת כתובת לשלוח להם ואם יש לכם דברו איתי באייסי 313997855 כי אני חייבת לעזור להה .....

PashaSh

New member
יואוו

אם זה מה שאתה חושב אז תעוף מפה!!! וחוץ מה, אל תגיבו אל תוציאו סתם ת'עצבים שלכם על מישהו מטומטם!!

למעלה