|ג'ייד|
גודביי :)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif גודביי :)

בדיוק עוד 20 שעות ככה אני אהיה על המטוס בנתיים אני עוזרת לאמא לסדר קצת את הבית לפני שאנחנו טסים אז אם יצא לי להתחבר היום עוד פעם אני אהיה כאן .. :) אזזזזז תהנו המון כשאני לא אהיה כאן ותתגעגעו ^^" ולא להציף יותר מדי תרחמו עליי ועל נעם *בוכיה* ווווו .. תקבעו עוד מפגש אבל רק כשאני אחזור ^^ אתם מוזמנים לשלוח לי אסמסים וכו' זה לא עולה הרבה P: לא בטוח שאני אענה חח אבל חפיף אה כן, כבר אין לי 69 שירים באמפי חח הוספתי עוד ארבעה אלבומים וישלי 105 חסר לי עוד אלבום אחד של אוונסנס וגמרנו :) אני אתגעגע ^^ ביי

Cuttie Cat

New member
חחחחחחחחח סתיוש :)

גם אני אתגעגע אליך את לא יודעת כמה אני מקנא :( תהני וקני המוןןןןןןןן דברים ותחפשי לנו דברים של בי אי פי חח סתם לא קיצר תהני הכי חשוב! ארהב יבאאאאאאאא :)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי אני אביא לכם חתימה מפרגי בהקדשה אישית לכל אחד P: תנו לי למצוא אותה קודם ><

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif גודביי :)

בדיוק עוד 20 שעות ככה אני אהיה על המטוס בנתיים אני עוזרת לאמא לסדר קצת את הבית לפני שאנחנו טסים וגם יש היום מלאן סידורים נגיד להביא את החתול למי ששומרת עליו ומזוודות וכל החרא הזה אז אם יצא לי להתחבר היום עוד פעם [מה שלא נראה לי] אני אהיה כאן .. :) אה ואני אהיה כאן כל הלילה כי כאילו אני עושה לילה לבן חח כדי שאני אשן בטיסה אזזזזז תהנו המון כשאני לא אהיה כאן ותתגעגעו ^^" ולא להציף יותר מדי תרחמו עליי ועל נעם *בוכיה* ווווו .. תקבעו עוד מפגש אבל רק כשאני אחזור ^^ אתם מוזמנים לשלוח לי אסמסים וכו' זה לא עולה הרבה P: לא בטוח שאני אענה חח אבל חפיף אה כן, כבר אין לי 69 שירים באמפי חח הוספתי עוד ארבעה אלבומים וישלי 105 חסר לי עוד אלבום אחד של אוונסנס וגמרנו :) אני אתגעגע ^^ ביי

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif שיט נו ><

בהודעה הזו הוספתי כמה דברים אז הדר תשרשרי את זה כתגובה לזאתי שלמטה חחח סורי X:

gali56

New member
סתיו!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תהני הכי שבעולם
תקני דברים,ו..אל תשכחי אותנו ברור?!
וברוררר שנתגעגע!^^ ושוב,תהני ושיהיה לך ממש ממש כיף! נרגיש בחסרונך!
גל
דרך אגב,משום מה אני שומעת נגינת כינור עצובה של עזיבה><"טחחח...

x N O A M x

New member
=(

תהני=( אני עוד 12 ימים טסה חוחו..אולי ניפגש D: אני אתגעגע=(

avivoOsh2

New member
הוו תהני ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ותשמרי על עצמך :) חחחחחח נתגעגע

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחח תנקס כולם ../images/Emo24.gif

אני פה בינתיים אני אחפש שם מחשב או משהו ואני אתחבר P:

HaDaRoSh

New member
מה עוד אלבום אחד של אוונסנס? ../images/Emo7.gif../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

הבאתי לך הכול
קיצר
תהני !!! אני ממש ממש ממש ממש ממש אתגעגע אליך
את תחסרי לי מאוד !
חודש זה כ"כ הרבה זמן =( תחזרי בשלום
אוהבת אותך המון !

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחח להוריד לאמפי ..

טוב זהו .. סגרתי תבסטה של השירים חח 125 ודי תודההההההההההההההההההההההה אני אתגעגע אלייךךךך אוהבת 3>

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אה כן, אני פה כי

אמאבא מתעצלים לארוז חחחחחח אנחנו קצת צריכים לארוז 50934286 מזוודות והם ישנים להם בסבבה חחח אפילו לא התחלנו X:

סתיו../images/Emo7.gif

תהני לגמרי ואל תשכחי לשתות פפסי, ככה תהיי חלק מהחבר'ה בארה"ב! תשמעי פיפטי סנט, רק ככה לא ירצחו אותך. ו...שמעתי שעורפים ראש על אוננות יתר...אז תיזהרי בנושא הזה
אנג'וי גירל3>

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרגת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תנקס בוי 3>

g a l 9 4

New member
הווו סתיו כפעליך מחמד נפשי.

תתגעגעי אלינו. קפצי לביקור אם בא לך. תביאי לי גוש קרח מקנדה. >: נתגעגע O: תהני כפרע עייניים גוף טחול נשמה DDD:
3>

למעלה