גיידמאק

logicSlayer

New member
גיידמאק

אני קורא אליך בקריאה נרגשת ללכת קיבינימאט, לך אתה וכל הכסף המחורבן שלך, תדע שהפועל תמיד תישאר הפועל וממנה אי-אפשר להוציא את נשמתה, לשנות את השם לבית"ר, חתיכת אימביציל מפגר, ועוד משהו לכל האוהדים שקוראים לו להישאר ולדני קליין ללכת הביתה מבחינתי אתם לא אוהדים בכלל.

יאמר לזכותו

שהוא די הסתייג מהשינוי של הפועל לביתר ואמר שזו היתה הצעה ולא משהו שיקרה אם וכאשר הוא יקנה את הפועל וחוץ מזה שהוא הביא הרבה כסף.. [כן אני יודע לא הכל זה כסף, אבל כסף זה אחד המרכיבים לקבוצה גדולה]

bobas

New member
יאמר לחובתו.

שהוא לא מפסיק להשמיץ את ההנעלה. שנית,זה לא רלבנטי בכלל האם הוא יישנה את שם הקבוצה .הוא איש שלא צריך להיות בהפועל לא כבעלים,לא כספונסר ,לא כספונסר חלקי ואפילו לא כמנפנף מגבות על הספסל. אתה באמת חושב שכבעל הקבוצה מישהו יגיד לו מה לעשות עם הקבוצה ועם השם שלה??? בחייך,תמיד אבל תמיד אפשר למצוא סעיף או לחמוק מהסעיף..לא צריכ להיות גאון בדיני חוזים על מנת להבין את זה... מישהו בכלל העלה על הדעת שהוא יפטר את הסמל של ביתר ב30 שנים האחרונות אברהם לוי??? הוא פיטר וכלום לא קרה. שלא יביא כסף. שילך ,שיניח להפועל. הפועל הייתה גדולה לפניו ותהיה עוד יותר אחריו.

עדין

אני לא רואה סיבה שהוא לא יהיה בגללה ספונסר שנית אם בנחה והוא יהיה בעלים אז אני בטוח שהוא לא ימהר לשנות את השם.. כי אז התגובה של האוהדים תיהיה ידועה וזה הדבר האחרון שהוא ירצה והפיטור של אברהם לוי לא מתאים כי הוא לא אמר שהוא ישאיר את ההנהלה.. והוא עוד אמר לפני שרכש את הקבוצה שהוא לא מרוצה מצורת הניהול של המועדון שלא תבין אני לא בא להצדיק אותו.. כי יש הרבה דברים שהוא עושה שאני נגדם.. אבל אני מביא את התמונה הכללית.. לא הכל בו רע.. הוא כן אינטרסנט ועושה הכל בשביל האינטרסים שלו אבל 5 מליון מאינטרסים זה בדיוק כמו 5 מליון מאהבה לכדורסל.. בגלל זה עדיף למועדון אותו כספונסר או מסייע או כל הגדרה מתחמקת אחרת.. ואתה יודע מה אולי אפילו כבעלים ושלא יבצע שינויים.. ואני לא מדבר על שינויים במועדון כדון פיטורים של אנשים וכדומה.. כי בדוגרי לא משנה לי אם הדובר הוא גידי דודי או מישהו אחר [עם כל הכבוד לגידי].. כמובן ששינוי שם המועדון זאת לא אופציה.. ולפי מה שהוא אומר אז הוא ירד מהרעיון.. אבל אי אפשר כבר לדעת

אני קורא לו להשאר.

ולכל זבי החוטם שאני מניח שאין להם מנוי חמש עשרה שנה, ולא חטפו מכות מיס"מניקים אשר צווחים לי ש"אני לא אוהד", שילכו חזרה לגנון ממנו הם הגיעו ויקראו את מוסף "ספורט לילדים של עיתון פילוני". אני קורא לך, מר גאדימק, להשאר ולהמשיך לעזור לנו להיות קבוצה ששואפת למעלה. כמובן, שהכל בהתחייבות שלא תחליף את שם וסמל המועדון.

bobas

New member
תצטרך להחליט..

דני קליין או גאידמק? ביחד ,אין מצב.

למעלה