גיטרות

שניהם לא מי יודע מה יפים

וחוץ מזה, ממתי כלי נגינה נדרשים להראות טוב? למי אכפת בדיוק?

תגיד לי...

היית מוכן לנסוע סובארו מודל 89 שנראה כמו פח הזבל של השכונה?...או שהיית מעדיף מכונית שנראת יותר טוב אבל לא דווקא נוסעת יותר טוב...?

לא כל אנאלוגיה מתאימה לכל מקרה

ובמקרה הזה, היא לא מתאימה. כשאני שומע דיסק יופי כלי הנגינה לא משפיע על מה שאני שומע, כשאני בא להופעה אני לא מסתכל בדיוק על כלי הנגינה של הנגנים. זה פשוט לא רלוונטי.

6Fallen6Angel6

New member
לא אמרתי

שהמראה חשוב! סתם רציתי לראות גיטרות מצחיקות\יפות.... כשאני שומעה שיר לא אכפת לי איך הגיטרה נראת... עם היא נשמעת טוב, אז אחלה... זה יותר תלוי בגיטריסט לא בגיטרה...

funkbass

New member
אתה תיקח את הגיטרה .......

אני גם ככה בסיסט ...... אז אני אסתפק בבלונדה

dod_basim

New member
אחלה... לי יש..

WarWick Corvette ProLine דיי חדשה ואני מאד מרוצה ממנה

funkbass

New member
יש לי בעיה עם warwick

אני חולה על הסאונד שלהם ....... הגיטרות יפיפיות ...... אבל הצוור לא נוח לי בגרוש ..... אני אוהב צוור עם מרווח גדול בין המיתרים ושיהיה דק (רזה)... אומנם בwaraick אפשר לשחק עם המרחק בין המיתרים ... הצוור לא נוח לי!!

V.W

New member
לא יודע עם זה מעניין אותכם...

לי יש WASHBURN.... BANTAM SERIES XB-400 הנה תמונה רק ששלי היא בלי הפינש היא פשוט עץ... בעצם אי שם תמונה של כל הציוד שלי

dod_basim

New member
לא יודע...אני מוצא אותו מאד נוח

הצוואר שלי הוא דק יחסית, לפי דעתי הוא הרבה יותר טוב ונוח מאשר של פנדר.. בגלל זה לא קניתי פנדר.. אני חושב שרק פעם אחת נתקלתי בצוואר שיותר נוח משלי... ה peavey Cirrus של המורה שלי שנחשבת בעיני לגיטרה הכי טובה בעולם... אתה מרוצה מהמוסיק-מאן שלך?

funkbass

New member
אני לא אתחיל לשים..

תמונות כאלה של כל הציוד שלי ... זה ייקח שבוע... אם אתם באמת רוצים לדעת אני אתן את הרשימה ... תחפשו לבד לפי השם ברשת ותיצאו הכל ... אז ככה!! בסים... musicman stingray +fender jazzbass fretless מגבר... ampeg rocket bass 100w אפקטים .. ebs: mulitcomp , bass iq , unichorus electro harmonix: bass balls ,big muff boss: loop station ויש לי איזה phaser שאין לי מושג של איזה חברה הוא ... אבל הוא פיצוצי!!

V.W

New member
יש לך אייסיקיו??

אם לא אכפת לך להסביר לי כמה דבברים על האפקטים שלך? מה זה MULTICOMP? מה זה loop station? מה זה bass balls ,big muff ?

למעלה