גיטרה

SlyStone

New member
גיטרה

אני מקליט גיטרה חשמלית ישר אל המחשב. אני מחפש משהו שידמה לי מגבר... יש לי משהו שאני מכניס לערוץ אחרי שאני מקליט אותו, אבל אני מעדיף לנגן אל תוך ה"מגבר" ושהצליל יעבור משם אל הערוץ. יש משהו כזה? ואותה השאלה לגבי אפקטים... הצלחתי להכניס אפקטים לערוץ... אבל יש דרך שאני יכול לנגן עם האפקט ושככה אני אקליט? מצטער אם זה לא כל כך ברור, אני קצת שיכור...

HeavenlyB

New member
כן ולא

יש אפשרות לשמוע כבר בזמן הקלטה, אבל לא להקליט כבר עם האפקט. אבל זה תלוי בכרטיס קול שלך מבחינת לייטנסי. פשוט מאוד, בתפריט DEVICES גש ל DEVICE SETUP, ושם, בעמוד של VST MULTITRACK תוריד את הסימון מה DIRECT MONITORING.

SlyStone

New member
מוזר...

אם אני יכול כבר לשמוע בזמן ההקלטה אז למה אני לא יכול להקליט עם האפקט? למה התוכנה לא יכולה להקליט פשוט? כאילו, היא תשמיע לי את האפקט בזמן ההקלטה ואז כשאני אשמע את מה שהיא הקליטה האפקט לא יהיה שם??? למה??? זה מוזר... יש לי כרטיס קול M-Audio FastTrack. מה זה לייטנסי? DIRECT MONITORING אצלי נעול או משהו כזה.... בכל מקרה, מה זה יעשה כשאני אוריד את זה?

HeavenlyB

New member
לא בדיוק

הוא לא יכול להקליט עם האפקט, כי קודם האודיו מגיע לערוץ הקלטה ורק אח"כ הוא עובר דרך האפקט ואי אפשר לשנות את זה. אבל אתה כן תשמע את האפקט, כי הוא עדיין על הערוץ שהקלטת. אם ה DIRECT MONITORING לא מסומן, אז אתה אמור לשמוע את האפקט.

SlyStone

New member
עוד משהו

ה-DIRECT MONITORING נעול, אבל זה נראה שהוא לא מסומן....

למעלה