גיטרה

12qwaszx

New member
גיטרה

שלום לכולם! האמת זה הפורום הראשון בעברית על פלמנקו אז כל הכבוד לכם שאתם מתעסקים במוזיקה הנפלאה הזאת. אני נגן גיטרה שמתענין במוזיקה הזו "גיליתי" אותה רק לפני כמה חודשים ככה שאני עדיין לא בקיא בתחום ובשמות הגדולים. אשמח לקבל הפניות והמלצות לנגני גיטרה או קטעי נגינה מאתגרים. אפשר לשלוח אימייל גם ל[email protected] תודה מראש לכל מי שיגיב. תמיר

flamenca

New member
ברוך הבא!!!

אמנם אני לא גיטריסטית - אבל בתור אפיסיונדה אני יכולה להמליץ לך על אלבומים של הגיטריסטים הבאים: paco de lucia, tomatito, vicente amigo שהם הכי אהובים עלי באופן אישי... אני בטוחה שהגיטריסטים של הפורום יספקו לך מידע הרבה יותר מפורט ממני :)

tovtovdog1

New member
תודה!

אני מכיר את שלושתם למרות שהאהוב עלי הוא פאקו דה לוצ'יה. את שני האחרים שמעתי במספר קטן של קטעי נגינה ויכול להיות שקשה לי להתחבר אליהם כי המוזיקה שלהם פחות קלה לקליטה משל פאקו(אותו הכרתי לפניהם). קטע אחד מעניין אותי והוא הופעה של פאקו דה-לוצ'יה, אל דמיולה וג'ון מקלפלין שמנגנים ביחד את "spain" של צ'יק קוריאה בעיבוד לגיטרה. אני מחפש בנרות מאיזה אלבום הקטע הגיע(דרך אגב הוא לא שייך לדיסק של שלושתם בהופעה בסן פרנציסקו). אם את יודעת או מישהו אחר שקורא את ההודעה יודע אני אשמח מאוד להענות לשאלה זו.

esperanza1

New member
SPAIN וכל השאר....

ההרכב פאקו , אל די מיולה ומקלפלין הוציאו סה"כ 3 דיסקים האחד המפורסם ביותר הוא FRAIDAY NIGHT IN SAN FRANSISCO, השני נקרא THE GUITAR TRIO ואת השלישי אין לי ולכן אין לי מושג גם לשמו, מבדיקה קלה הקטע SPAIN שאתה מחפש בביצוע של שלושתם לא מופיע בשני הדיסקים שלי, אולי הוא קיים בשלישי אפשר לנסות. אם אתה רוצה יש את הדיסק של פאקו דה לוסיה עם התזמורת הפילהרמונית של ארנחס ששם הוא מנגן את SPAIN ביצוע נחמד מאוד. לגבי ההערה השניה שלך תן צ'אנס לשני הגיטריסטים הללו ותראה שלא תתאכזב, ממולץ להתחיל עם דיסק של ויסנטה אמיגו שנקרא CUIDAD DE LAS IDEAS , אם אתה אוהב גיטרה אתה פשוט תתאהב בגיטריסט הזה זה קורה כמעט לכולם נגיעה כזו על המייתרים עוד לא שמעת!!!. תהנה

Falcor

New member
Passion, Grace and Fire

זה השם של הדיסק השלישי שהם הוציאו ביחד.. אגב השיר שאתה מחפש לא נמצא שם לדעתי. אני יודע שפאקו וג'ון מקלפלין ולארי קיריל ניגנו פעם ביחד .. בסוף שנות השבעים .. אולי שם הם ניגנו את זה.. בהצלחה ! FALCOR.

Falcor

New member
הנה קישור לדיסק..

יש שם יצירה בשם Aspan .. אולי לזה אתה מתכוון ?! http://www.esflamenco.com/product/en90098328.html

למעלה