גיטרה פלמנקו

pacobaldi

New member
גיטרה פלמנקו

שלום לכם חברי הפורום וחג שמח אני שמח שיש פורום שמוקדש רק לפלמנקו במקרה גיליתי אותו רציתי לשאול כמה שאלות אולי תוכלו לייעץ לי: אני מנגן בגיטרה ואוהב בעיקר לנגן בסגנון פלמנקו וקלאסי אני מתכנן לנסוע לספרד בזמן הקרוב כדי להתמקצע יותר בפלמנקו האם אתם מכירים מקומות ששם אני אוכל ללמוד ? שמעתי על מקום בגרנדה שנקרא carmen cuevas ויש להם גם אתר באינטרנט. בנוסף אני מחפש נגנים שמעונינים להקים סוג של הרכב בסגנון פלמקו קלאסי ושירים. למשל לנגן את entre dos aguas או בשביל שירים של הגיפסי קינגס צריך כמה סוגים של נגנים אני מנגן מיצירותיהם של : Andres Segovia, Luis Milan, Paco De Lucia, Juan Martin, Isaac Albeniz, Johann Sebastian Bach,Alonso Mudarra,Gasper Sanz, Francisco Tarrega juan serrano וכמובן שירים ועוד.. אז אם מישהו מעונין שיצור איתי קשר ובקשר למקומות לימוד בספרד אני מודה למי שיכול להמליץ לי תודה וחג שמח

euthanasia

New member
כמה מעניין !

כשקראתי עליך חשבתי שכתוב שם ממש עלי, אני גם מחפש מישהו לנגן איתו פלמנקו, וקלאסי אני מנגן albeniz , segovia , villa lobos , barrios וקצת פלמנקו של פאקו וגם אני כותב קצת פלמנקו מושפע מדרום אמריקאי. אני בן 17 מת"א.. אם אתה בסביבה ובא לך אז צור קשר 129109803 אייסיקיו

ole77

New member
גרנדה ובכלל

חזרתי לפני שלושה שבועות משלושה חודשים ב carmen de las cuevas בגרנדה. אשמח לשוחח איתך ולהמליץ. מלבד זה, אני גם כן מנגן קלאסי, בעיקר את המלחינים שרשמת, אז אפשר גם לנסות לנגן ביחד. האי מייל שלי הוא [email protected]

pacobaldi

New member
../images/Emo41.gifצור קשר

אשמח מאוד ליצור איתך קשר ואם תוכל להמליץ לי האי מייל שלי הוא [email protected] איי סי קיו 199824652 ופלפון 054-5239939 זה למקרה שלא קיבלת את ההודעה שלי במייל

למעלה