גיזרה למכנסיים

גיזרה למכנסיים

שלום, אני אשה מבוגרת, כיום מידה 46. אני מתלבטת בקשר לגיזרת מכנסיים המתאימה לי. המבנה שלי אגסי (אגן רחב, חזה קטן), בקיץ לבשתי מכנסי 7/8 רחבים (מוכנים), שהיו מאד נוחים, אבל אמרו לי שהם משמינים. באתר של בורדה המכנס המבוקש הוא גיזרה 7771, עם פנסים (עושים בטן), במידות גדולות. הסתכלתי גם על גיזרה 8488, שהיא אמנם מיועדת למתחילים, אבל המידה היא עד 44. מה אתן מציעות? האתר של בורדה: BURDAFASHION.COM תודה

הצעתי

מכנסים בגזרה גבוהה עם רוכסן צידי , עדיף נסתר או רוכסן קידמי נסתר מבד עבה עם ליקרה

תודה. בחרתי ב...

לבסוף בחרתי בגיזרה 2938, שהיא אכן מכנסיים עם רוכסן בצד, לא רחבים מדי, וקלים לתפירה. בכל זאת אני חושבת גם על גיזרה רחבה, בשילוב עם חולצת קימונו. באשר לבדים - זה תלוי גם בטמפרטורה... כרגע אני חושבת על בדים לעונת המעבר.

רות מלר

New member
תפירה התאמת גיזרה לאגס

אני תומכת בהמלצה של עדי למכנסיים עם רוכסן בצד ומוסיפה- נטולות כיסים כלשהם, ובגיזרה מעט מתרחבת ממתחת לברך ועד הרצפה, בשום פנים ואופן לא 7/8 מתפרים על הבטן ובגב ימקסמו את הגלישה לירכיים הרחבות. חולצה- דגם צעטפת דרפה בבד רך או סריג דק ישלימו את המראה רות אגס גדול בעצמה

תודה ומחמאה

תודה על העצה. אני מניחה שהכוונה למעטפת, אבל דרפה - זו כנראה המילה המקבילה בצרפתית, במילון נכתב "קפל" (?) אגב, טעיתי לגבי הדגם המבוקש. המחשב לא נתן את הסינון שביקשתי. הדגמים המבוקשים הם הגזרות הצרות (כמה טוב להן... גם כשהייתי רזה האגן היה רחב). לגבי השרשור האחר - היום כאשר כל אחד דואג לאינטרס שלו, והכל קר ומחושב, טוב לדעת שיש מישהי שנוהגת אחרת.

שש שבע

New member
דרפה - אבן מגיע מצרפתית קפלים, או קיפלולים

מאוד אופנתי עכשיו

רעיון נוסף

סבתא שלי גם היא במידות גדולות, ואת כל המכנסיים שלה היא תופרת עם קפלונים (2-3) בכל צד בקדמת המכנס, במקום מתפרים. ככה אם יש צמיג הוא לא מובלט ע"י המתפרים שצמודים לגוף, אלא נבלע תחת הקפלים. בהצלחה

למעלה