ג'יזס...

HuGo Hell

New member
ג'יזס... ../images/Emo1.gif

אני לא פה ליומים ויוצא פרק חדש ויש מלא מה לקרוא.
אבל לי היה מאוד כיף ביומים. להתחשב שאני ואחותי ולין הסתובבנו שעה בפתח תקווה באותו בחיפוש המקום המעצבן. וסיגל וקטי (לא שאתם מכירים אותן) הסתובבו שעתיים מסתובבות ומחפשות את המקום. כולם הלכו לאיבוד חוץ מצחי ועוד מישהו. זה היה מאוד מצחיק ביחוד ששחקנו מסירות עם הפירות שלה ושברנו כוס והיא הזיזה את כל התמונות והיה פצצה. טוב לא מעניין אתכם אעביר לבלוג שלי אחרי שאתקלח.

SaberTooth

New member
איפה בפתח תקווה../images/Emo35.gif

הייתי מתקשר אלי, אני מכיר את פתח תקווה כמו כף ידי...

HuGo Hell

New member
הא? כן?! ../images/Emo1.gif

תום, אנחנו שעה במכונית בפתח תקווה הולכים אחרי הוראות! מצלצלים אליה (זה הבית של סבא וסבתא שלה והיא לא יודעת שום דבר הם בחו"ל!) והיא כזה אין לי מושג.... לא זה הלך ככה: מגיעים לצומת מוזרה ומחפשים את צומת הכפריה! לא מוצאים. שואלים מישהו באותו שאחותי לא סמכה עליו ונכנסו לרחוב "אבא אחימאיר" ואחותי פחדה שזה רחוב ערבי או משהו והיא אמרה לחבר שלה להסתובב. לין ואני מתחילים לצחוק אחרי כל הסיבובים שעשינו להגיע לצומת המוזרה הזאת! אחרי סיבובים בצורת כוכב. אחרי מאה כיכרות שראינו ואחרי הכל היא מצלצלת אלינו ואומרת לי "אויש... הלכתם לאיבוד? איזה חמודים!" וחשבתי שאני הולך להרוג אותה כי אחותי התחילה לאט לאט להתעצבן שלא מצאנו את החור! וכל בן אדם ששאלנו - או שהוא לא גר שם או שהוא לא מכיר את הרחוב חיים גלעד. לבסוף מסתבר שהבן אדם הראשון ששאלנו הוביל אותנו נכון! הרחוב הוא בהמשך של "אבא אחימאיר"! ולרחוב קוראים "גלעד (חיים)" ובקיצור - גלעד. אחרי שעה שמצאנו זה היה מאוד משמח לראות אותה בחוץ צוחקת. בכל מקרה, רק עכשיו נזכרתי שהיינו יכולים אולי לצלצל אלייך.

HuGo Hell

New member
תמות!!!!!!! ../images/Emo1.gif

כל באדם ששאלנו לא שמע על זה. הוא הסתכל עלינו כאילו זה מקום שהמצאנו! והם גרו ממש באיזור לעד המפגרים. גאדמט למה לא חשבתי לצלצל אלייך?! אבל לא נורא היהי משעשע עד שאחותי התעצבנה והלכה להחזיר אותנו הבייתה בעצבים. אבל לבסוף מצאנו תודות לחבר שלה הנחמד והיה פצצה. ואני הולך לישון אז לילה טוב כולם.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifOo../images/Emo168.gif

זה היה פשוט נורא! o.o; אבל עקבתי אחרי ההוראות של שניש והגעתי. כשמצאתי את הרחוב פצחתי בדילוגים פאגים למדי עד הבית - תבינו כמה מאושר הייתי מרוב שהיה קשה למצוא את הרחוב.
נ"ב, אני הלכתי ברגל, קטי וסיגל לקחו אוטובוס. אבל לא משנה...

Only me16

New member
וואי מסכנים../images/Emo4.gif../images/Emo107.gif

אני בדרך כלל אוהב לעשות סיבובים עם האוטו... אבל שזה מתחיל להיות תרוע באותו מקום...יענו בחיפושי רחובות וכאלה... אני מתיאש מזה מהר!...חוץ מזה...אתם נהנתם מזה...בטוח
אני הייתי נהנה מיזה על כל אופן...
תמיד אמרו לי למצוא את הטוב שבכל דבר... כנראה שאני מנסה לישם את זה בחיי

invAsion

New member
באותו? או במסאית? ../images/Emo6.gif ../images/Emo103.gif

לפחות אני מצחיק את עצמי..

HuGo Hell

New member
אויש שתוק. ../images/Emo1.gif

אני מת מעייפות. אני ישנתי מ6:00 עד 10:00!

למעלה