ג'יזוס נששששמות

gesus

New member
אני אוהב פרחים כשהם חיים

מצד שני, הארנבונים שלי בקשו למסור שזה היה להם טעים

אופס!

שכחתי להגיד לך שפיזרתי על זה רעל עכברים.
מצד שני, זה עובד על ארנבים?

אגב ג'יזוס

אני יודעת שאצלכם אין הכנסת אורחים, אבל היום אני בת הזוג של אלי, הידוע בפי כל בתור אליהו, אז תתכונן. אנחנו באים יחדיו.

gesus

New member
את יכולה לעשות סדר עם החיות

היום בפעם הראשונה אנחנו עושים סדר מחוץ לבית (אצל המשפחה של גיסי). חוץ מזה, זה גם יהיה סדר ראשון שיהיה בו אוכל נורמלי, כלומר לא אוכל שעוות על מנת שיהיה כשר לפסח (יעני פיתות במילים אחרות).

עד שאני אגיע החיות כבר ימותו מהרעל

וחוצמיזה אפשר להכין אוכל מספיק טעים ולא שעוותי, כמו שאתה קורא לזה, עם ובלי קשר לפסח.

../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif

טעות באיות, אוכל שעוות, לא אוכל-שעוות אלא אוכל שעוות. חוצמיזה, מה הקשר בכלל בין כשר לפסח ללעוות אוכל?יש מספיק אוכל טעים שהוא כשל"פ. ג'יזוס- שבוע הבא אני בנס ציונה עיר האורות, אל תשכח להוסיף כסאות לאושפיזין.באנו אליך אתמול אני ואלי ולא היית. מבריזן.

אל תחמיא לעצמך

עברנו בדרך לסבתא. חוצמיזה, בתור אחד שלא שומר כשרות יש די פער בסיפור על הסעודה האחורנה שלך הלא היא סעודת ליל הסדר. גם כן הגויים האלה, אכלת מצות כמו יהודי טוב והם עוותו את זה ללחם הקודש. נבלות.

gesus

New member
תקראי את החתימה שלך

ואח"כ תביאי למה התכוונתי.

אויש נו!!!!כבר חששתי שנעלבת

מה ז"א מה אני רוצה ממך?ילד וויזה לקנדה!!!מה לא ברור? סתם נו... צ'מע טוב.... אני לא רוצה ממך כלום, הכל בצחוק - אין לי מושג מדוע אתה כל כך רציני בקשר לזה. אם תאמר לי שאתה לא אוהב אותי- אני אלך ולא אטרידך עוד.

למעלה