גיורא......

גיורא......

יש לי חבר ששילם 7,000 ש"ח על שלט חוצות ענק וזוהר של "התינשאי לי"... הוא יכל גם לשאול אותה בסלון, נכון??

נשית~37

New member
איזה מזלללללל

שכאן הכל בחינם חחחחחחחחח מייקי...
(בריזר אננס)...לבוקר טוב

sahr12

New member
הוא עוד ישלם 70.000 ש"ח...

בשביל "לכי ממני"..קצת סבלנות כהמלצת היועצת....חחחחחחח אהלן אחי..איזה יופי ! קמת מסורק...חחחחחחח

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב!

איזה פאדיחה,, אני צוחקת ואנשים מסתכלים עלי,,,

גיוRא

New member
מייקי....נכון....

והיא הייתה אמורה לענות.... המכתב שלה ..יפה..ומגיע לחבר לקבל מכתב כזה... אין לי כלום נגד... אתה רק בטח יודע...ותסכים... שהיה פה לפחות מכתב אחד..על אותו עיקרון..של אחד על אחד.. בנושא שונה..שהיית שמח אם לא היה נכתב פה,,אם הוא נכון ואם לא.. אני רק נצלתי את המכתב...לעורר את הנושא..של.. האם ביכלל לכתוב...אחד על אחד בפורם. וקרא שוב ..תראה שאמרתי.. שלי ,,המכתב הזה לפחות אמר משהו על הכותבת..ודיי חיובי

אתה מגשש בכיוון הנכון

אני לא נעלב ממכתב שנכתב נגדי בפורום. יש לי פה 2.5 שונאים וזה בסדר. אני פשוט פגוע מכך שזה בא ממישהי שאין לי ולא היה לי איתה כלום, והיא מתנפלת עלי בהאשמות שווא ואין לי שום כלי ראוי להתגונן. נסה לחשוב מה חושב או חושבת מישהי שבקשר איתי כשהיא רואה הודעה כזאת.

גיוRא

New member
מייקי....בגלל זה שאלתי...אם כאן

במקום לאחד על אחד...לאחר מקרה שקרה אחד על אחד בפורם או מדיה אחרת ייתכן שהכל אי הבנה... שאכן..גרמה לך עוול...במקרה הזה.. ואולי למישהו אחר..במקרה אחר.. ומיכאן השאלה למה כאן...??? אם הייתי מטריד סידרתי..היה מגיע לי שיפרסמו אותי בפורם כולל שמי.. אבל אם לא... אז למה??? כאןןן???

שאלה מצויינת

מה שרציתי לשאול את ה-******* הזאת. שיחות לנייד שלי זה בסדר, לשלוח לי מסרים זה בסדר, לראות אותי במיפגשים זה בסדר. אבל את האשפה בסוף הארוחה היא שופכת כאן ובזדון. (אני כועס כי אני תרמתי את המצרכים).

למה ליתעצבן? אז כתבה...

יש לך כאן מספיק חברים שלא ממש יאכלו את ההאשמות שלה. אבל להתעצבן? לא חבל על הלב הרחב הזה שלך?

ואני תוהה למה אתה לוקח את זה

בצורה כל כך אישית... אני מניחה שאתה איש מאוד מריר אם זה מה שאתה כותב למי שכלל אינך מכיר (אני). אולי היועצת תוכל לעזור לך במשהו? נסה אותה הרווח יכול להיות של כולנו אבל במיוחד שלך.

למעלה