גיוס

TheHead

New member
גיוס

בעוד פחות משבועיים אני מתגייס, ולכן אני מעלה שוב את השאלה של יובל. מה אתם חושבים על שירות בצבא? אני מחזיק ממנו כזה מקדם הארה - להפך... רשמו את מחשבותיכם בנושא.

גיוס.. חלק מהחיים..

ו"כמוהם", יש בו כל מיני.. בין השאר, אלמנטים של ללמוד לשמור על עצמך, לשמור על האיזון יחד עם הקשיים, וסבלנות. וללמוד לגרף עלים :) ולחיות בתוך הסביבה הנורמטיבית, יחד עם הייחוד שלך.. וכו' וגםם יש בצבא הזדמנויות לחוויות מיוחדות, שאין "שם בחוץ", אני למשל אהבתי מאוד את האופי של קורס הקצינים (הרבה ערכים יפים, חינוך לכבוד לאדם וכו') ויש הזדמנות בפועל להיות חלק מהצבא, ולהשפיע, בקטן, עליו.. אני, ד"א, הייתי ג'ובניק.. עד כאן המפקד.

Rinor

New member
אךי שתראה אותו, כך יהיה...

חבר יקר... כל אחד עם מחשבותיו והשקפותיו על הצבא וכל דבר אחר. דע זאת: איך שתראה את הדברים, כך הם יהיו... לכן, איך שתעדיף להרגיש לגבי הצבא, כך יהיה, וכך תחווה אותו. בהצלחה, וקח הכל בכיף ובקלות...זרום...זוהי דעתי. אני אישית משוחרר וסיימתי את שרותי לפני קרוב לשנה... אהבה ואור זילברמן ניר...

barak001

New member
גיוס

לדעתי זה נורא תלוי איזה סוג של עבודה, איזה יחידה, אנשים וכו' מבחינתי, היה קורס שהיווה מקדם הארה שלילי מאד...ואחרי זה בתפקיד עצמו היה לי זמן לעצמי ולרוחניות. אם לא יהיה לך טוב, אפשר להשתחרר. היום זה כבר לא קשה.

נתי108

New member
giyus - nothing special

Maybe you'll like the army, maybe not, it depends on your personality. There is nothing special about it, it's not a test you have to pass, just do it Natty

כל התנסות היא הזדמנות

התנסות מורכבת- הזדמנות מיוחדת במינה. תפגוש אנשים שונים ממך, תעמוד בסיטואציות מלחיצות לפעמים (בין אם תהיה קרבי ובין אם תהיה ג'ובניק), תתנסה בדברים שונים ממה שאתה מורגל אליהם. ובתוך כל אלה- מאחלת שתשכיל לחוות כל רגע במלואו, ושגם בסיטואציות טעונות, תזכור לשמור על חמלה ועל אהבת אדם.

למעלה