גיוס : 25.10

George G

New member
גיוס : 25.10

אמרו לי שזה מודיעין... האם התפקיד יכול להיות בכל מקום? למרות שביקשתי בסיס פתוח - קרוב לבית?!?

מזרחן

New member
גיוס 25.10

קודם כל זה גיוס למודיעין - חמ"ן, ובטח גם לקורסים אחרים של מודיעין. ובטח גם כלל צה"לי. בקשר לאופי השירות במודיעין - יש הרבה תפקידים במודיעין, תלוי לאיזה התמיינת (אם בכלל). אם ביקשת קרוב לבית, אולי יתחשבו. ואולי גם לא... בכל אופן בהצלחה. איפה את/ה מתגייס/ת? (תל השומר?)

מזרחן

New member
התלבלבלתי

רציתי לרשום גיוס מודיעין האזנות (ולא מודיעין - חמ"ן, חחח כי זה אותו דבר).

George G

New member
תודה רבה !! :) אני בת...

אמממ.... אני צריכה להיות בחוף הכרמל... חמ"ן? לא התמיינתי לאף תפקיד! אני מילאתי דור המשך לחיל הים... ולפני כמה ימים עברתי תחקיר בטחוני... ושינו לי את התאריך... אז אני כבר מבולבלת!

גיוס כלל צה"לי

אם את לא יודעת לאן את מתגייסת ולא עברת מיון כלשהו אז את מתגייסת כלל צה"לי. משמעות הדבר הוא כי יועדת לתפקיד כשלושה חודשים לפני הגיוס וביום הגיוס קצין המיון יודיע לך לאן את הולכת (יכול להיות מצב בו תתבקשי לבחור בין תפקידים) ובכל מקרה ביום גיוס כלל צה"לי מגייסים להרבה תפקידים במספר חיילות והן הדבר אומר כי בודאות תלכי לחייל זה או אחר. בנוסף לגיוסים הכלל צהליים יש גם גיוסים לתפקידים הדורשים מיון - אל אותם תפקידים מתגייסים רק מי שהתמיין אל התפקידים וגם הם יכולים להיות במספר חיילות.

George G

New member
אך אם מילאתי טופס של דור המשך...

בחיל הים, זה לא אומר שאני אהיה בחיל הים?

George G

New member
כי זימנו אותי לתחקיר בטחוני...

אז זה נראה לי קצת מוזר כי אני אמורה להיות אפסנאית בחיל הים.

למעלה