גיוס 19 בנובמבר

LamLamos

New member
גיוס 19 בנובמבר

שלחו לי היום בדואר מכתב על הקדמת הגיוס ל19 בנובמבר, כשבתאריך הזה אני יהיה רק בן 18 וכמה ימים אפשר לדחות את הגיוס? ועוד שאלה אפילו יותר חשובה- שלחתי במנילה שאני רוצה דובדבן גולני וכל אלה ולא תותחנים שיריון אבל לא קיבלתי אפילו זימון אחד למיונים, לא גיבוש צנחנים ולא כלום ואם אני יישלח לתותחנים אני לא יתפנה. אז מה אני אמור לעשות במקרה כזה ולאן יכולים לשלוח אותי כשאני לא יתפנה? הצבא רוצה שיהיו קרביים אבל עושה הכל כדי להקשות עליהם את החיים מה זה הבירוקרטיה הדפוקה הזאת צריך להרוס את הצבא הזה ולבנות הכל מחדש

../images/Emo26.gif

אתה יכול לשלוח בקשה לדחיית גיוס. בקשה כזו יש לשלוח ללשכ"ג שלך. כיצד מילאת את שלושת העדיפויות הראשונות שלך בשאלון היח"ש?

LamLamos

New member
תשובה

מילאתי ביחידות הרגילות גולני-5 גבעתי-4 נח"ל-3 ובכל השאר 1 ובעדיפות 1.גולני 2.גבעתי 3.נח"ל ביחידות הממויינות מילאת דובדבן-5 צנחנים-5 סטילים-2

אז

אתה תקבל בטוח אחד משלושת העדיפויות הראשונות שלך. לדעתי סיכוי מצויין לגולני. אני חושב שגיבוש צנחנים-דובדבן כבר לא תקבל.

LamLamos

New member
גולני

בשביל גולני צריך לעבור מיון או שמקבלים את זה בלשכת גיוס? ואם מקבלים בלשכת גיוס זה לפלוגות או שאפשר גם להגיע משם לפלס"ר גולני או משהו כזה? ואם אני יידחה את הגיוס למרץ אני יקבל דובדבן-צנחנים? זה לא פייר שמי שנולד מאוחר יותר לא מקבל כל מיני זימונים בגלל הטיפשות של הצבא

גיא246890

New member
אחי אתה גולני!!

הבנתי שגולני תמיד רשאונים בגיוס נובמבר ובגלל זה גם רשום בשבוז ועוד מקומות אחרים שה 19 זה גולני!!! 99% אתה גולני.

לא, לא, לא..

זה נכון שגולני בדר"כ נשארים בתאריך הכל"צ קרבי הראשוני, אבל מכיוון שעדיין לא התקבלו התאריכים האחרים, קשה לקבוע שהוא בטוח ילך לגולני.

../images/Emo26.gif

בשביל להגיע לגולני לא צריך לעבור שום מיון. הבא נכון לכל חטיבת חי"ר: אתה תגיע לבקו"ם ביום הגיוס שלך, תעבור את שרשרת החיול, ואז יקחו אתכם לבא"ח הרלוונטי. במהלך השבועיים הראשונים לטירונות, מי שירצה יוכל לצאת לגיבוש יח"טיות, ממנו מגיעים לגדס"ר(הפלס"ר, העורב והפלח"ן). מי שלא יעבור את הגיבוש יגיע לגדודים. אין שום ערובה שאם תדחה את הגיוס למרץ, תוכל לקבל גיבוש צנחנים. אני מציע לך להתקשר למדור סיירות ולברר את זה. יכול להיות שלא קיבלת עקב נתונים. במדור סיירות ידעו לענות לך אני מאמין.

למעלה