גיוס 10.8

גיוס 10.8

אני מתגייס ב10.8 וקראתי שזה גיוס של סטילים, משטרה צבאית וכלל צהל"י טכני. עכשיו השאלה שלי אם נגיד לוקחים אותי למשטרה צבאית, מה הסיכוי שלי עם פרופיל 45 רפואי להגיע לבילוש? ולכל אלה שיתחילו להרצות לי ש45 זה פסול קורסים, במנילה קיבלתי כמה וכמה תפקידים עם קורסים ככה שזה מפורך לחלוטין. אם אני אהייה פסול קורסים אז אני אהייה גם פסול צבא.

Zevik the foX1

New member
תקשיב טוב.... אתה לא תגיע למ"צ

אנשים יודעים, הם לא אומרים סתם.... עם 45 אתה לא תהיה מלשין. נקודה. הם לא לוקחים אנשים עם פרופיל כזה עוד מהבקום.... כמובן שאם הקצין מיון בבקום רוצה יכול לשלוח אותך להיות עובד כללי במ"צ.

JazzAzz

New member
45 פסול קורסים

ברוב המקרים, למעט קורסים כללים, למשל קורס בלוגיסטיקה... אפסנאים עושים קורס, אבל זה קורס חארטה... מאוד לא סביר שתגיע למ"צ עם 45 אז בטח שלא לבילוש, 45 בחיל המשטרה הצבאית לדוגמא פוסל את כל הקורסים של החיל אבל יש מצב שעובד כללי במ"צ יעבור איזה קורס בררה של ניהול רשת מחשב או מה שלא מעבירים היום... דיי בטוח שהמצב זהה בסטילים, המים היחידים שתראה יהיו במקלחת. כנ"ל לגבי הטכני, לא סביר שתגיע לתפקיד טחינה עם פרופיל 45, אולי תיחשב לחלק מהמערך אבל אתה תהיה כללי מאוד.

clutch

New member
מה אתה מזיין במוח?

45 רפואי לא פסול קורסים!!! 45 נפשי כן פסול קורסים!!!

dudster

New member
גם 45 נפשי

לא פוסל קורסים, ז"א, זה לא משהו אוניברסלי. יש קורסים פתוחים לכל הפרופילים.

clutch

New member
בוא נגיד נפשי פוסל קורסים איכותיים

מסכים?

dudster

New member
איכותי בתחת שלי

ראיתי מספיק בשנתיים ותשע כדי להבין שאין כזה דבר איכותי בצה"ל.

אממ... זה לא עניין של פז"מ אחי

אני מכיר לוכד עריקים עם פרופיל 45 ועם בעיות ברגליים השאלה היא עד כמה אתה רוצה להשקיע כדי להגיע לשם

dudster

New member
מה הקשר

מי התכוון לפז"מ הכוונה היתה בזה שאני מספיק זמן בצבא כדי לראות כל מיני כותרים מפוצצים לקורסים יוקרתיים שעומדים מאחורי קקי של אנשים ועבודות מגוחכות שהם מבצעים.

אחי, צבא זה חרא של דבר נקודה.

זה משהו שחייבים לעשות אין ברירה הכל תלוי באיך אתה עושה את זה אני 1 ו 8 חודשים במשטרה צבאית ואף פעם לא נהניתי תמיד אכלתי חרא מצד אחד מהתפקיד ומצד שני מהמפקדים שלי שרק דורשים כל היום משמעת משמעת משמעת ושופטים בלי הכרה כל אחד ואחד. שירתתי בכמה בסיסים בחיים שלי לצערי כולם מעפנים... כלא 4 כלא 6, ימל"ת (אם זה אומר לך משהו), פיקוד צפון, היו עוד ולא משנה מה עשיתי תמיד סבלתי

dudster

New member
וואלה?! צבא זה חרא../images/Emo35.gif

טוב שאתה בסביבה כדי ללמד אותי. פוף עד מתי?

חחח זה כי אתה במ"צ

אם היית עושה צבא נורמלי. בחברת אנשים נורמלים :) היית נהנה בשירות שלך. לא משנה כמה יחידה תהיה מובחרת. היא בתוך מ"צ.. וכמו שדודו אומר.. פוף. פוף.

JazzAzz

New member
קישקוש מטומטם של אדם מטומטם

לך תעשה שיעורי בית קצת לפני שאתה מזיין במוח...עד אז סתום את הפה האידיוטי שלך...

dudster

New member
תעזרו לי פה

זה היתה תגובה אליי או לקלאץ'

JazzAzz

New member
לא אליך

מצטער אם חשבת.... זה גם לא משורשר אליך...ד"א

JazzAzz

New member
כן

זה קצת מעצבן שכשמישהו בא לעזור לאחר הוא מקבל את הדיבור המגעיל שלך. במיוחד כשאתה טועה במה שאתה אומר.

clutch

New member
אני אמרתי את מה שאני יודע

ואל תצא עלי כי יש לך רגשות נחיתות אם אתה קב"ניסט או משהו, לא אמרתי שום דבר פוגע. 45 נפשי פוסל את הרוב המכריע של הקורסים הנורמליים ואתה לא יכול להתווכח עם זה. מטומטם זה אתה.

JazzAzz

New member
חמודי

אתה ביציאות של "מה אתה מזיין במוח", אז ת,יציאות האלה שמור לאבא ואמא ולא אלי...ושוב אותו קישקוש מוטעה... יום טוב

למעלה