גיוס צלמים

dovrut1

New member
גיוס צלמים

במשטרת מחוז תל אביב - לשכת הדוברות - מחפשים מתנדבים ליחידת צלמי שטח נדרש: · מתנדבים במשמר האזרחי, בוגרי קורס ית"מ או מתמי"ד שלב א'. · בעלי מצלמה דיגיטלית ברזולוציה מעל 4 מגה פיקסל. · בעלי מכשיר "ביפר". · נכונות להיות בכוננות ו"הקפצה" לאירועים בשטח בזמן אמת. · עדיפות למתגוררים בתחומי מחוז תל אביב. · נשמח לצרפכם לשורותינו המעוניינים יפנו בדוא"ל לרס"ר מיוחד אורן לב סגן מפקד היחידה [email protected] ההתנדבות במסגרת המשמר האזרחי כל הזכויות שמורות למשטרת מחוז תל אביב (c)

yoni la

New member
לפני שהרבה אנשים יקפצו על זה..

מה עם ביטוח למצלמה? אם למישהו יש מצלמת רפלקס דיגיטלית, ואין לו בעיה להתנדב, יש לו ביטוח על המצלמה, העדשות ושאר האביזרים? אפילו מצלמה דיגיטלית פשוטה, זה משהו שעולה כמו 1300 מינימום (ואני מדבר על מצלמות הכי סבירות)

שירןן21

New member
לפעמים אני קצת בשוק מהמשטרה

קצת גובל בחוצפה.. אבל אני לא ירחיב

mor romano

New member
אז מתמנדב שרוצה להגיעה ולתרום

ליחידה הזו בעצם חוץ מלתת את עצמו ואת זמנו האישי צריך.. * מצלמה ועוד עם תנאי של רזולוציה * מכשיר פיבר פרטי ואני מתאר לעצמי שהמתנדב ישלם על המנוי המשטרתי * נכון להיות מוקפץ 24 שעות ביממה - ללא תוספת של שכר , גמול או כל משהו דומה ואם יש לו את כל אלו אתם תעשו לו טובה ותשמחו לגייס אותו.. אחלה , אצל מי נרשמים??

שלום30

New member
למודעה המקורית באתר משטרת ת"א

במשטרת מחוז תל אביב - לשכת הדוברות - מחפשים מתנדבים ליחידת צלמי שטח נדרש: · מתנדבים במשמר האזרחי, בוגרי קורס ית"מ או מתמי"ד שלב א'. · בעלי מצלמה דיגיטלית ברזולוציה מעל 4 מגה פיקסל. · בעלי מכשיר "ביפר". · נכונות להיות בכוננות ו"הקפצה" לאירועים בשטח בזמן אמת. · עדיפות למתגוררים בתחומי מחוז תל אביב. · נשמח לצרפכם לשורותינו המעוניינים יפנו בדוא"ל לרס"ר מיוחד אורן לב סגן מפקד היחידה [email protected] ההתנדבות במסגרת המשמר האזרחי

760

New member
מור, אין צורך בסרקאזם

לכל יחידה יש מאפיינים ייחודיים משלה. אף אחד לא מכריח אנשים להתנדב מחד, מאידך לא כל מי שרותה - מתאים. לגבי המצלמה, אין מה לעשות, זו יחידת דוברות ובכדי לצלם ארוע בתור צלם רשמי של המשטרה, יש דרישות מינמליות בכדי שהצילום יהיה מכובד וראוי, וכן מתאים לפורמטי שונים כגון: פירסום באינטרנט בדפוס, פוסטרים וכו', יש צורך במצלמות ספציפיות בעלי יכולות ספציפיות. ביפר פרטי, תתפלא, אך יש אנשים שעדיין מסתובבים עם ביפר פרטי, לא כל אחד רוצה מכשיר סלולארי או שיש לו את שניהם. לגבי תשלו על מנוי משטרתי, תרשה להוסיף סימן שאלה גדול בבקשה. מה זאת אומרת מנוי משטרתי ? מדוע שהמשטרה תאשר לו צריבה בכלל ? הרעיון של ביפר הוא זימונית בקב' קריאה, פשוט יעשו קב' ואז הצלמים יהיו קריאים, אין צורך לצרוב לו קב' משטרתיות. לגבי המוקפץ 24 שעות ביממה.. טוב, כמו כל מתנדב - הוא מתנדב מרצונו החופשי, אף אחד לא מאיים עליו ולא מכריח אותו, ובמקרה ויוצרים איתו קשר והוא אינו זמין, יש מתנדבים נוספים. לא מדובר כאן בלוחמי יס"מ שמחזיקים 24 שעות משמרת ומוקפצים 5 דקות אחרי שחזרו הביתה. (וד"א, אני יודע שיש מתנדבים שהיו מוכנים גם לזה) בקיצור, זוהי התנדבות. מי שרוצה ויכול, מוזמן. מי שלא, בהצלחה בכל אשר יפנה. גם אני מתנדב ביחידה שדורשת רובאי מסויים בצבא, נכונות לתת מס' לא מבוטל של שעות בשבוע ופעם בשלושה שבועות לא חובה אבל מאוד *מומלץ* לנו להגיע לבוחן כשירות שכולל ממש יום ספורט ומטווח. ואני לא מדבר על אבטחת אירועים והעלאת כוננויות. וכל זה בהתנדבות. אבל השורה התחתונה היא שאני נהנה ולכן אני עושה זאת. ד"א, אני לא קשור ליחידת הדוברות, לדעתי הדרישות שלהם אכן יוצאות דופן, אבל עובדה שיש מתנדבים. בנושא הגיוס החדש, כנראה שלא כלכך הולך, וזה מסביר את ההצפה של ההודעות בפורום המקביל.

mor romano

New member
אני דיי מסכים עם מה שכתבת

כי הרי סך הכל זו ההתנדבות בעצם , לגבי איכות הצילום , החדות וכו' זה ברור לי.. גם כשאני יתגייס ליחידת הצלפים במשטרה החדות והדיוק יהיו פרמטר חשוב.. אבל בטח שלא יבקשו ממני להגיע עם רובה צלפים נכון..? את הכישרון שלי אני מוכן לתת ולתרום.. אבל לבוא ולבקש גם את הציוד ולדרוש לו תנאים.. לא יודע ניראה לי טיפה מוגזם.. אני מקווה שאת הפיתוח לא המתנדב צריך לשלם.. או אם מדובר בהדפסה..

760

New member
האמת, אני לא יודע איך זה היום

אבל כאשר יחידת הצלפים מתנדבים הוקמה, הנשק היה פרטי שלהם והיחידה קמה על "קומץ משוגעים לדבר". כנראה שהם מנסים את אותו הדבר גם ביח' צילום. אותו הדבר נוגע גם לגבי יחידת הצוללנים (הציוד הוא פרטי שלהם) אותו דבר לגבי יחידת הטרקטורונים המעופפים (באקאיי) שהוא כלי פרטי שלהם ובאחזקתם בלבד. גם ליחידת הטרקטורונים מתנדבים רק כאלו שיש להם טרקטורון (שלא המשטרה סיפקה אותו) והרשימה ממשיכה וממשיכה.... וד"א, בשביל זה הדרישה היא מצלמה דיגיטלית שעלות התפעול שלה היא אפסית ובעצם הם משתמשים רק בבנאדם עצמו וביכולת הצילום שלו (מצלמה הרי יש לו ממילא). זהו, ההתנדבות במשא"ז בכלל היא סוג של לוקסוס שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו. כשהייתי נער והתנדבתי, לא דפקתי חשבון לאף אחד ולשום דבר, הייתי פעיל מאוד ושרצתי בבסיס השכונתי שלנו. היום, בקושי יש לי זמן לתת את ההתנדבות ביחידה, יש לי מחויבויות אחרות, ואת מעט הזמן שנותר לי פנוי, יש לי אפיקים אחרים להשקיע אותו בהם, אבל משוגע נשאר משוגע - והיום אני מתנדב במרחק של 82 ק"מ ממקום מגוריי...

benzvie

New member
ל-מור

זה בדיוק כמו במתנ"א לא יקבלו מתנדב עם אין ברשותו רישיון נהיגה 02 לפחות ושלא יהי נהג חדש ושבשנתיים האחרונות לא ביצע כל עבירה חמורה (במידה ואתה מבין הכוונה לתוספת הרביעית)

UTM

New member
גם ביחידות גיפים והרוכבים

ה"ציוד" הוא פרטי. הרעיון הוא שבמקום לרכוש ציוד יקר שיעמוד ללא שימוש רוב הזמן אמערכת מנצלת ציוד הקיים בשטח ואת הרצון הטוב של המתנדבים. תופעה דומה היתה קיימת בזמן מלחמת העצמאות ואחריה: נהגי משאיות היו מגוייסים לצבא עם הרכב. כך לצבא היו מספיק רכבים לשימוש בשעת חרום, נהגים מנוסים המכירים את הרכבים הנ"ל (וגם אינטרס לשמור עליהם) וגם לא היה צורך לרכוש ולתחזק כמות ענקית של רכבים. חוץ מזה, המתנדבים בעלי גיפים/סוסים/רובי צלפים/טרקטורונים נהנים בדרך כלל מההזדמנות לצאת לפעילות הקשורה בתחביב שלהם, ושיש בה אקשן. אילו נהנים ואילו חוסכים, וכולם מרוויחים.

למעלה