גיוס נוב 05 מתקרב

oshiko

New member
גיוס נוב 05 מתקרב

הודעה שפרסמתי בקומונת מתגייסי נובמבר דצמבר 2005 מתגייסי נובמבר-דצמבר 05 ... ובעיקר בני משפחותיהם: אמא, אבא, סבא, סבתא, דודה, אחים, אחיות, חברים, חברות ... פורום הורים לחיילים מזמין אתכם להעביר איתנו ביחד את הגעגועים, החוויות, השאלות, המתכונים, החבילות, טקסי הסיום, כל מה שמקשר אתכם למשפחה. אתם מוזמנים להכניס לשם את הנ"ל. אנחנו כבר נרגיע אותם גם אתם המתגייסים יכולים להיכנס. במבט ראשון זה אולי יראה לכם קצת חננה עם כל המתכונים והדמעות, אבל יש לנו המון אינפורמציה חשובה ו"רעל" שהצטברו במאמרים, בגלריה, בקישורים ובהודעות. הרבה מלש"בים ומשרתים נעזרים בנו בבעיות שונות לפני השירות ובמהלכו. בהצלחה בגיוס !

oshiko

New member
את עושה היסטוריה

זוכרת? אני חושב שאת הראשונה שמגייסת שנים ביחד עם הפורום. התחלנו את הפורום בגיוס מרץ והתגייסנו עם הבן השני שלך לנח"ל. בדרך הבכור קיבל מ"מ מצטיין ולאחרונה גם דרגת סגן, והשני קיבל כומתה וסיים מסלול. ממש נציגת הפורום האולטימטיבית ...

סמדר בנ

New member
מציעה שתשני את הניק

ל-אמממאאא. אמא לשלושה לוחמים
יש לך עוד מעט נציג כמעט בכל חטיבת חי"ר. כומתות בכל צבעי הקשת
כשבתך תתגייס (אם כי כמובן שלא יהיה אז כבר צבא
) היא תלך לחטיבת הצנחנים ואז תשלימי את המעגל. המון הצלחה בשירות לבן מס' 3, ושינה נעימה להורים.

אימשל2

New member
למולך אני מרגישה הקלה

תמיד צריך לראות שאפשר שיהיה קשה יותר, אז את והאילתית מציבות רף חדש שגורם לי להרגיש כמי שחייה קלים במיוחד. אני מממליצה לך, בדחיפות, למצוא אמא ל-4 חילים קרביים. יש לי חברה שיש לה 6 אחים, חמישה מהם היו חילים קרביים במלחמת יום הכיפורים. אם את רוצה אני מוכנה להשכיר לך אותה ככדור הרגעה. ובכל הרצינות - שולחת לך הרבה הרבה אמפטיה ומאחלת לך שתמצאי את כוחות הנפש לעבור את התקופה הזו בשלווה יחסית.

אממאא

New member
סתם פרפרים בבטן, הרי ברור לי שעוד

שבוע וקצת, אני אהיה "גיבורה" בחזרה. אבל מתברר שגיוס ילד 3 עושה משהו גם לבעל, שאתמול ככה בחצי פה אמר שקצת צובט לו, וקשה לו- וזה אחרי שילד מס' 2 הודיע לנו שלקורס מכים הוא יוצא רק בסוף מסלול ולא עכשיו, ושהם מצטרפים לחברה של הבן של אושיקו לאיזה משהו "חשוב", ובאותה נשימה הוא אמר שהוא שמח שעכשיו הוא כבר לא מחובר לביפר כמו שהיה בעבודתו הקודמת, כי ה"אובר ידיעה" היתה משגעת אותנו עכשיו בכלל. חוץ מזה שיש לי מלאי
שקיבלתי פה מחברי הפורום ו
אחת קטנה בבית שעושה את החיים קצת קלים יותר לעיכול עכשיו...

oshiko

New member
רגיעה זמנית (?)

"החבר'ה של הבן של אושיקו", נציגים מכל צוות, הולכים הערב למשימה חשובה מסוג אחר - "הרעלת" תלמידי התיכון של קיבוץ צרעה על היחידה, כנראה ע"י הפעלתם ב"אש לילה" או משהו מהסוג הזה. זה מאפשר לו גיחה הביתה, במקום השבת, שאותה כנראה שוב יסגור לרגל פעילות היחידה. נראה לי די שמח להפעיל שוב את מיומנויות ההדרכה מהצופים. אני לא יודע אם היזמה היא של צה"ל, או שבתי הספר עצמם מבקשים את זה.

אממאא

New member
זהו, זה לא הדבר החשוב שהם מצטרפים

אליו, אלא משו אחר בשבוע הבא (אני מקווה שלא יצטרכו אותם)

oshiko

New member
גם זה קשור לקיבוץ ...

אחר, באזור אחר. לפחות התנאים לא רעים, אם בכלל יש זמן להימצא שם.

oshiko

New member
../images/Emo2.gif (זה הסימן של עייף?)

הקפצתי את הבחור לחירבה בעמק האלה. נראה לי שהם מעבירים לתיכוניסטים מעין מסע ניווטים לילי "מרעיל" בסביבה. שני הצדדים נהנים. עוד יספיק כנראה לחזור הביתה, ואז חזרה לשבת לאזור שבו הם פועלים לאחרונה.

paulika

New member
לא יודעת מה לאמר לך

3 בו זמנית, אני מצדיעה לך (גם אני נהייתי חיילת?)...

למעלה