גיוס לקבע

Doronko1

New member
גיוס לקבע

עקב תקלה בפיקוד וביחידה שלי נאמר לפני שבוע ללכת לחתום ( לשון ההודעה ) לאחר שכבר עברתי את כל הוועדות והמיונים נאמר "ללכת לחתום" על לא סיפרו על מה והיחידה לא ידעה להגיד לי גם כן , לבסוף הגעתי לתל השומר לבו בו הייתי צריך להגיע (מקחשר ) ובאותו רגע נאמר לי שהנני צריך לחתום קבע באותו רגע וללכת לקחת חוגר ומדים , אף אחד סגר אייתי על תאריף וכברעם ביום בהיר נאמר הדבר הזה , עקב כך שעדיין הייתה לי עבודה באזרחות הייתי צריך לתת שבועיים שלי למעסיק , וההסכם הצבא היה שברגע שאני מתפטר על ידי לאיש הקשר על מנת להפעיל את הקבע. עקב קצר המידע שלא נאמר לי חתמתי כבר על המסמכים אך הקבע שלי עדיין לא הופעל (כמי שהסברתי הנ"ל ) , שאלותיי הם כאלה

האם באותו רגע לאחר שיחת הטלפון שהקבע יופעל הנני יכול להוציא ישר חוגר קבע ?

האם נקודות אוטמטית מוזנות ואני יוכל לקחת מדים או שאצטרך להסתובב על ב' עד הכנסת נקודות המדים ?

הוצאת המדים בתל השומר האם אצטרך מספר אישור כניסה לתל השומר או שאצטרך רק להראות חוגר ..

ממילא את התעודה את מוציא בשלישות הראשית

שם גם אתה יכול לקבל אישור שיש לך נקודות מדים בדרך, ולעשות איתן את הקניות.

להסתובב על ב' - לא מומלץ אלא אם כן יש לך סא"ל ידידותי למשתמש שמנפק אישורי ב' בלי לשאול יותר מידי שאלות.
להיכנס לתל השומר אפשר עם תעודה צבאית וזהו.

Doronko1

New member
ממממ

נאמר לי שאני יוכל להוציא את התעודה גם בקצין העיר בחיפה ... והנקודות אמורות להיות מוזנות אם לא לגשת לטירה ולדבר עם אחראי חדר נקודות בשביל לקבל אישור ?

deathcaster

New member
תגובה

אתה יכול להוציא תעודה גם בקצין העיר חיפה.

לגבי הזנת הנקודות, בסיס ציוד טירה אינו הכתובת שלך. מפקדת מר"צ היא הכתובת שלך. קודם תקבל אישור, אח"כ תפנה לחנות המכר בטירת הכרמל.

Doronko1

New member
תודה רבה לך ועוד דבר אחד ..

את החוגר הוצאתי כבר , אבל היה לי על זה בלאגן אתמול כי לא הזינו לא את הקבע כמו שצריך והם טענו שעליי לעלות היחידה ועליתי ( לא אפרט עלייה ) ללא מדיי א' עקב אופי הפעילות השלה , ולא ניתן לי אישור של בגן להסתובב מחוץ לבסיס על ב' ...

בכל מקרה אני אוכל להיכנס עם החוגר נגדים שלי לתל השומר ולהסביר לש.ג. על אזרחי שאני זקוק או שאני אצטרך לעבור מסכת גיהנום שוב ???

deathcaster

New member
תגובה

רק אם יש לך טופס 327 (אישור תנועה בבגדים אזרחיים בתפקיד) חתום ע"י אל"מ לפחות.

אם אין לך.... אז גהינום.

בכל מקרה... מישהו ביחידה שלך לא עושה את העבודה שלו.

האישור רלוונטי לתחבורה ציבורית

ומאפשר לנסוע בה בחינם.

להיכנס לבסיסים על אזרחי אפשר עם תעודה, בהנחה שתעודה כזאת מקנה לך אישור כניסה לשם מלכתחילה (לא יכניסו אותך לקריה עם תעודה שהיא לא תעודת קצין למשל)

תיאורטית לא אמור להיות לך ב'

ביחידה קודמת שהייתי בה אם היית מגיע על ב' לאפסנאות בטופס טיולים, הנגד היה מחתים אותך על הבגדים שלגופך.

מצד שני, כשהייתי שם לא טרחתי מעולם לעלות על א'.

למעלה