גיוס לצבא

Lochnar

New member
"יותר מעניין"

מי אמר לך? הרי ברור שלא שירתת בתפקיד. לא כל מה שיש לו ראשי תיבות הוא מענין יותר. ודרך אגב, שחקים זה לא קורס אחד ככה שבכל מקרה האמרה הזו לא מבוססת מיסודה.

JORDIK

New member
למה להשמיץ???

אומנם לא שירתתי... אבל עברתי את כל (!) המיונים ובסוף לא נכנסתי על "בסיס מקום פנוי" אוקיי.... שתבין שכבר חתמתי קבע והתחלתי לארוז... חוץ מזה שאני מכיר איזה עשרה חברה מהקורס שלי בשחקים, עוד כמה משנים קודמות, ויש לי חבר טוב בקורס מקביל שנה מעליי. וידידה בקורס אחר בגילי. ככה שפרספקטיבה טובה יש לי על המקום.... וחוץ מזה יש לי עוד כמה חברים ממש טובים שאיתי מהחטיביה שהם במקומות אחרים בחיל... ככה שאני דיי יודע מה יותר מעניין ומה פחות. ובאופן כללי מה התפקיד של כל אחד... נכון בשחקים יש יותר מקורס אחד (ואפילו... נחש מה יותר משתיים :) ) אבל בכל זאת אנשים שעוברים את המיונים האלה הם אנשים מובחרים שעוברים מבחנים דיי קשים וסינונים מעצבנים משהו. ובסופו של דבר אנשים מהפרוייקט הזה מתקבלים לעבודות בחברות טובות עם משכורות גבוהות. מילא הייתה בא ואומר שמע אני הייתי שם. או. אני מכיר ויודע מה הולך שם, וזה חרא! הייתי אומר לך סבבה זה דעתך אני הבאתי את דעתי אבל אתה סתם בא ומנסה להוכיח שאתה חכם.... חבל שיצא לך ההפך...

devilz

New member
כאחת שמשרתת בצמוד לאנשים מקורס מסויים

של שחקים.... "אנשים מובחרים" זה לא בדיוק המילים שבהן הייתי מתארת אותם...

דללה

New member
קודם כל, אם אתה מתמיין למודיעין, אתה לא יכול

להתמיין לדברים שהציעו לך במנילה. ולחתום ויתור זה לא ראיון טוב. למה? כי אף אחד לא מבטיח לתת לך דברים שתרצה. יכול להיות שלא תתמיין לכלום ותתגייס לכל"צ לדבר שהכי לא תרצה. תן אופציה למסלולי הערבית. להזיק זה בטח לא יכול.

למעלה