גיוס כל"צ ב12\12

Smash my face

New member
גיוס כל"צ ב12\12

חצי עולם מתגייס בתאריך הזה!! אתם חושבים שלמרות שנשארו לי עוד פחות מ3 חודשים אני יכולה לקבל מכתב ביום בהיר אחד שהתקבלתי לאיזה תפקיד? חחח.. זה גיוס פשוט ענק ולא נראה לי הגיוני באמת שכול מי שאמור להתגייס בתאריך הזה יתגייס,אני יודעת שהיו כאלה ששינו להם את התאריך לפני כמה זמן כי הם התקבלו לאיזה תפקיד.. עם הצבא לא נראה לי שאפשר לדבר כי כבר מאורח מדי בשבילי שייתנו לי את אחד מהתפקידים שרשומים לי במנילה,או שזה יהיה בבקו"ם שיגידו לי איפה אני אהיה.. רק שיהיה קרוב לבית והכול יהיה טוב :) מי פה מתגייס ב12\12??

s a s h i n k a

New member
אני

אם היית במיונים אז יכול להיות שיחליפו לך.. ואם לא אז פשוט יגידו לך כבר בבקו"ם

onix 88

New member
היי ../images/Emo3.gif

התאריך שלך יכול להשתנות וגם יכול להשאר כמו שהוא. בגלל שלא הקשבת לי ולא ביקשת מיונים, כנראה תתגייסי לכל"צ, מה שאומר שתראי קצין מיון בבק"ום והוא יציע לך כמה תפקידים שמתוכם תבחרי את מה שהכי מתאים לך (התפקידים שהוא יציע לך הם בהתאם לנתונים שלך). תבקשי ממנו לשרת בתפקיד שקרוב לבית ואני מקווה שהוא באמת יתן לך אחד כזה. לגבי מכתב שהתקבל לתפקיד כלשהו, זה לא יכול לקרות בגלל שלא השתתפת במיונים. בהצלחה!

Smash my face

New member
חחח היי.. ../images/Emo6.gif

האא אז בטח מי שאני מכירה הייתה במיונים לרפואה ובגלל זה שלחו לה שהיא התקבלה.. נקווה.. אולי ידחו לי את הגיוס,שאני אספיק לעשות טסט ולנהוג לפני הצבא חחח

למעלה