גיוס כלל-צה"לי

gilgula

New member
גיוס כלל-צה"לי

ב- 11.2.07 אני מתגייסת לגיוס כלל צהלי. עברתי על כל מיני תפקידים שלא דורשים מיון קדם צבאי כדי לראות אם יש איזה משהו שיכול לעניין אותי וכדי שאני אגיע לקצין מיון עם כיוון לפחות, אבל לא מצאתי שום דבא שאני יכולה להגיד שהוא יתאים לי, וגם מה שנראה לי בסוף אמרו לי שזה חרא תפקיד ושאני לא אעז לחשוב על זה. בכל מקרה רציתי לשאול אם יש למישהו המלצות בשבילי על תפקידים שניתן להגיע אליהם דרך גיוס כלל צהלי. ועוד שאלה,האם דרך כל גיוס כלל צהלי אפשר להגיע לבסיסי חיל האוויר (לא עם תפקיד ספציפי)? או שיש גיוסים מסויימים שדרכם אפשר?
, ומקווה שמישהו יוכל לעזור לי

purple rose

New member
יש המון תפקידים...

חפשי באתר של צהל" עולים על מדים ובאתר שבוז. יש שם הסברים כמעט על כל תפקיד ורשום איך אפםשר להגיע אליו. חוץ מיזה שגם יש לך חוברת שקיבלת יחד עם המנילה. אם שמרת אותה כמובן

gilgula

New member
הסתכלתי

כבר באתר של שבוז וגם ב"עולים על מדים" רציתי לשאול אם יש מישהי\מישהו שנמצאים בתפקיד מסויים(או שמעו מחברים על תפקיד מסויים) שהוא נחמד...
על התשובה בכל מקרה. לגבי השאלה השניה את יודעת אולי לענות לי?

purple rose

New member
האמת שדי התלבטתי מה להגיד

ובסוך לא עניתי עליה. אני חושבת שאפשר בכל יום כלל צהלי למרות שלמיטב ידיעתי לחיך האויר יש טירונות משל עצמו. בכל מקרה-אני מכירה מישהי שמתגייסת ביום שלך לחיל האויר (פרוטקציות) אז אולי יתמזל מזלך
בהצלחה

gilgula

New member
שוב תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

היא מתגייסת לחיל האוויר ככל"צ או שיש לה תפקיד?

טרופית

New member
בטח שאת יכולה להגיע לחיל האוויר.

ככל צה"לית, ואת תקבלי מן "מנילה" שם, ואחרי הטירונות בעובדה, יחליטו מה התפקיד שלך. אם את רוצה, תבקשי מהקצין מיון להגיע לח"א , אם יהיו לו תקנים הוא יתן לך.

kragmagen

New member
אפשר

לחיל האוויר תמיד אפשר להגיע. אני שלחתי מכתבים לללשכת גיוס, לבקום, לכל מיני מעפנים אחרים וביקשתי מהקצין מיון לאאאאאאא להגיע לחיל האוויר! ואני שם. פשוט תבקשי חיל האוויר ואת שם. אל תחשבי שכל כך טוב שם. אם את תפלי במערך הטכני של חיל האוויר את כל כך תצטערי שהגעת לשם ואי אפשר יהיה לצאת... אז תנסי להשיג את התפקיד קודם.. תזהרי לא ליפול שם.... אם את רוצה חיל האוויר כדאי שתדעי איזה תפקיד ותגידי איזה שלא יזרקו אותך סתם...

למעלה