גיוס דוגמניות!

guyt7

New member
גיוס דוגמניות!

למי שראה אתמול גיא פינס או שזה היה בכלל סתם שידור חוזר של כל השבוע... אז ככה הם עשו כתבה על הבנות היפות שלנו (כן כן יש לנו בארץ בנות יפות אולי הבנות הכי יפות בעולם!) שהן מדגמנות. עכשיו בכתבה נאמרו מספר דברים שלא יודע אם הם צריכים להפריע אבל לפי דעתי הצבא חייב לפסוק בעניין כזה. הסוכנים של הדוגמניות לוחצים עליהם לא להתגייס לצבא בגלל ש``אלו השנים הכי יפות של דוגמנית``. לפעמים הדוגמניות ממציאות סיפורים בשביל לצאת על נפשי, לפעמים הם מתחתנות עם נישואים פיקטיביים (הן משלמות כסף למישהו שיהיה הבעל שלה עד תום הצבא) ולפעמים הן פשוט אומרות שאין להם שום סיבה להתגייס בגלל שהן לא רוצות לשרת את המדינה. מצד אחד אפשר להבין אותן בגלל שאלו באמת השנים הכי יפות שלהן בתור דוגמניות. אבל מצד שני אפשר להגיד שהצבא שלנו חייב לפסוק בעניין הזה! הוא חייב להחליט איזה דוגמניות לגייס ואלו לא. זה לא ייתכן שכל אחת שדוגמנית לא תתגייס ולא בגלל שהיא לא רוצה. אז לכל מי שיש דעה בנושא בבקשה להגיב.

palmino

New member
צודק

היום הצבא כבר לא פוסק הם הולכות לבית משפט העליון כמו הקוקסינל שלא רוצה להתגייס כי השיער זה העתיד שלו וזה פוגע בחופש הטיזינבי ממש בושה

מזלט

New member
לדעתי

לא צריך לשחרר אף אחד מהצבא. (חוץ כמובן מסעיפים נפשיים אמיתיים (!) וגופניים) . מה זה?! דוגמניות בטיזי. מה קרה? לא מספיק יש לי חרדים שחיים על חשבוני, עכשיו גם הן? מסכנות. שחס וחלילה לא ישברו ציפורן. צריך לגייס את כולן בצו, ואם לא, יומיים בתא מעצר עם כמה זונות מצומת יבנה יפקחו להן את העיניים.

רפאל 17

New member
אתם בהחלט צודקים

וקלטו קטע: ביום שבת, שאני עובר בריצה שלי בשכונה דתית קרוע מת מעייפות אני עובר ליד קבוצה של חרדים שבדיוק יצאה מבית הכנסת ופתאום הם אומרים לי: ילד למה אתה מחלל את השבת? ואז אחד אחר מוסיף: בושה. ואני אם לא הייתי מת הייתי יורד לו בפרצוף. מילא העובדה שהם לא מתגייסים, נגיד שאני אשלים עם זה, אבל לצחוק על מישהי שקורע את התחת בשביל להגן עליהם? ולמה? לא נראה לי שיש חוק נגד ריצה בשכונה דתית בשבת...שיתחילו לעשות משהו ואז ידברו

ג.ג.

New member
לרפאל 17

לא היה לך אומץ לירוק לו בפרצוף כי אז כל החרדים היו גומרים עלייך ואז היית באמת מת

Casus Belli

New member
פרימדונות - לקלבוש

אתמול = חרדים, היום = דוגמניות, מחר = אינסטלטורים, מחרתיים = נהגי מוניות. אז עכשיו כל ``מגזר`` או ``סקטור`` (לא מצאתי מילה יותר טובה) בחברה ימצא תירוצים איך להשתמט? הגיע הזמן שאנשים יתרמו קצת למדינה, שווה בשווה. כמובן כמו שמזל``ט ציין קודם, פרט לסעיפים נפשיים (לא מזויפים) וגופניים אין כל סיבה שהפרימדונות לא יתגייסו. למה מי מת?! ממש קלון לחברה הישראלית...!

פשוט גועל נפש. H-)

לפי דעתי יש בארץ שלנו הרבה מאוד דוגמניות טיפשות, אז אני לא כ``כ מופתעת מהטימטום הזה. קחו למשל את ויק ..מראה יש לה, אבל היא ממש נעל,מדברת כמו ילדה מוגבלת, אז אני לא מתפלאה שזאת הרמה של הדוגמנים בארץ. חבל.

למעלה