גיוס ב 11 בפברואר

madona12

New member
גיוס ב 11 בפברואר

היי שלום לכולם! יש לי פרופיל 64 והייתי צריך להתגייס בדצמבר אבל דחו לי את הגיוס ל9 לפברואר ולפני שבוע דחו לי עוד פעם ל 11 בפברואר.. אני לא מכיר אף אחד בתאריך הזה.. אני מכיר ילדים ב 9,8,10 ... מישהו יודע משהו על היום הזה חוץ מזה שזה גיוס של גובניקים רגיל? תודה!

yakis20

New member
כן זה גיוס של

אם אני לא טועה זה גויס של משטרה צבאית אז אם אתה רוצה להתגייס שלם אז אחלה אחי יש להם תפקידים מעניין אני שרתתי שם בתור לוחם יל"ס (יחידה להפרעות סדר) ברצטעת עזה אבל היום הפלוגה אזת לא קיימת כבר ואחר כך הייתי רס"פ של פלוגה היה מעניין בקיצור.

madona12

New member
עוד שאלה קטנה

תודה על התגובה, אבל יש עוד תפקידים חוץ ממשטרה צבאית? ואם תוכל לפרט על התפקידים במשטרה הצבאית ומתי חוזרים הביתה הודה לך!

yakis20

New member
כן יש עוד תפקידים

כן ישנם עוד תפקידים במשטרה צבאית כמו למשל השוטר הצבאי שאותו כולם מכירים אני מאמין שהוא יוצא פעם בשבועיים אם אפטר באמצע השבוע. יש את המד"כ (מדריך כלואים) בכלא צבאי של חיילים כמו כלא 4 או 6 ששם יוצאים או 24 24 (כלומר 24 בבסיס 24 בבית) או 48 48 על אותו עיקרון. יש את חוקריה מצ"ח שהם מתעסקים בחקירות של כול מינה דברים וזה התפקיד שכול מי שהגיע למשטרה צבאית רוצה אותו בקשר ליציאות שלהם אני לא יודע. יש גם את הימל"ם שזאת יחידה מיוחדת של מצ"ח שמעסקת בחקירות מיוחדות. ישנם את העצש"ים שאלה הם מטפלי עצורי שטחים שהם יוצאים אותו הדבר כמו המדכ"ים תלוי איפה הם משרתים. יש גם את הלוחמים של משטרה צבאית שמשרתים בחברון ושם סחלב הם לוחמים עם פרופיל כמו שלך והיציאות שלהם תלויות במצב הגיזרה אבל בדרך כלל אחת לשבועיים יוצאים הביתה אין אפטרים אבל תפקיד מעניין ובעל אתגר רב לפי דעתי בגלל שאני עשיתי את אותו התפקיד בעזה. וישנם את כוח 100 שזאת יחידה של לוחמים אשר התפקיד שלהם הוא להחזיר את השקט לכלא אחרי התפרעות של עצורים בטחונים גם תפקיד מעניין אין לי מושג מה היציאות שלהם. יש אתה המכ"ים של הטירונות ויש את המדריכים בקורסים השונים שאת היציאות שלהם אני גם לא יודע. אני מקווה מעוד שעניתי לך על השאלה ששאלתה.

madona12

New member
תודה אחי! אבל...?

עזרת מאד! באמת תודה! הגיוס של ה 11 בפברואר הוא רק לתפקידים כאלה? אין תפקידים פשוטים יותר שחוזרים כל יום הביתה ומשרתים קרוב לבית? שוב תודה אתה באמת עוזר לי אחי!

yakis20

New member
אני יודע רק על זה

אני יודע רק על זה אולי יש עוד גיוסים למקומות אחרים אבל אנ ילא יודע עלהם מצטער

madona12

New member
בכל זאת אם מישהו יודע...?

אני מעוניין לדעת אם הגיוס כולל תפקידים אחרים חוץ מתפקידים משטרתיים.. ומה אפשר לעשות כדי להימנע מתפקידים אלה תודה.

למעלה