גיוסים מסיבים

גיוסים מסיבים

מי שכבר מכיר אותי, ומי שעדיין לא, יש לנו מחנה קטן לא עם המון חניכים, ואנחנו עכשיו במצבע גיוסים ענקי! הייתה לי מן פגישה עם הקומונרים שלי והיו לי המון רעיונות לגיוסים אבל בדרך שכחתי אותם!! אני ממש צריכה את העזרה שלכם-אילו גיוסים טובים (אבל באמת טובים שהביאו לכם חניכים למחנה) היו לכם? תפרטו בבקשה!! אני מאוד ישמח אם הגיוסים שתגידו לי יתמקדו בעיקר על ח' וט'...גם ז'.. ברור שאם יש לכם ה, ו או משהו כזה זה גם טוב אבל בעיקר מז-ט אבל הכי ח, ט!! בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב לי ואני כבר נואשת!!!! תודה מראש לכל מי שיעזור!

כמו... שלצופים יש "שבט

לנוע"ליסטים ולשמוצניקים יש "קן" לבני עקיבא ומכבי יש "סניף" למחנות עולים יש "מחנה". קפיש?

לכיתות ז ח ט

בכיתה ט, אנשים מצטרפים לתנועה שמשקפת את עמדותיהם הפוליטיות וכו' אז עדיף שהקומונרים שלך יעבירו שיעורי חברה ויבואו בגישה מג-ניבה או שיעבירו שיעורי חברה בצורה של פעולה מגניבה כזאת, אבל רוב הסיכויים שלא יאשרו להם.. בכיתות ז ח, כבר חשבנו על טכניקה בקן שלנו: שכמה בנות כוסיות מהקן שלך יבואו אל כמה בנים ויחלקו להם פליארים וידברו איתם, ויום אח"כ (אם אתן לומדות באותו הביצפר איתם) סתם במקרה, תסתובבו שם (בלי חולצת תנועה) ותגידו להם הי... וגם כדי להציע כל מיני ערבים מג-ניבים כאלו..

כבר ניסינו...

אנחנו נעשה בקרוב ערבים, ולדבר איתם זה מביא קצת ממש לא משהו אפילו אם זו איזה כוסית זה לא משנה מי זה יהיה... צריך משהו גדול-נניח איזה גיוס שעשיתם וזה הלך טוב, נניח איזו הצגה או משחק אני לא יודעת... שתפו אותי!!!!

אני לא מכירה אף אחד שבא מגיוסים

בפורימונים מתרבים חניכים בטירוף.... אבל בגיוסים אמיתיים לא באים חניכים לא בגילאים האלה בכל אופן, ולכן אני ממליצה, אל תעשו פעולה, תעשו פסטיבל או הפנינג...

למעלה