גיון חיי המין

גיון חיי המין

שלום לכלום יש לי בעיה מעיקה, אנחנו בני 27 יוצאים כבר 5 שנים הסקס שלנו מדהים והאהבה רק הולכת וגדלה. אני מאוד רוצה לגוון את חיי המין שלנו, אני מתה מקנאה מבחורות שמוכנות לנסות דברים,תלבושות,משחקים וכו'. הבעיה שלי היא פסיכולוגית ועל זה אני צריכה לעבוד עם עצמי כדי להתגבר על המכשול הזה. אבל בינתיים איך אני יכולה לגרום לבן זוגי האהוב ולי לא לשקוע בשיגרה של חיי המין שלנו ולחדש ולגוון אותם תודה רבה

חנות אביזרים

אני מציעה לך ללכת לבקר איתו בחנות אביזרי מין ולנסות לבחור משהו שעושה לך ולבן הזוג שלך חשק ותשוקה לחוות ולהתנסות. כמו כן, תשתפו אחד את השני בפנטזיות שלכם בפתיחות וגם משם תוכלו למצוא הרבה דלק למימוש ...

שגיתא

New member
הכי כדאי ../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

שתתחילי בקטן ובעדינות לעצמך, ברגע שתעברי את המשבר של המבוכה הראשונית, רוב הסיכויים שזה יעבור לך, גם לפעמים כשאנחנו כבר מעיזות/ים להתלבש בצורה מסויימת התלבושת כבר נותנת לנו את האומץ, להתנהג בהתאם לדמות, זה כמו בפורים את מתחפשת לנינג'ה, את מתנהגת כמו נינג'ה וזורקת כוכבים לכל עבר
, או לכיפה אדומה ומתחילה לשאול עוברים ושבים למה יש להם אף ואזניים ארוכים מידי, נסי לשתף את החבר שלך בלבטים, לכו אפילו על הכי פשוט כמו טרזן וג'ין
או אדם וחוה לא צריך המון ללבוש, או חולה ורופא/ה, או שפנפנת פליבוי צריך רק את האזניים ופפיון ורצוי איזה חזיה ותחתון וחלוק ככה זה יהיה יותר טבעי מבחינת התלבושת וקצת יותר נח מבחינה מנטלית אני בטוחה שאחרי שתהני תצליחי אם תרצי לנסות ולהעיז, לרקדנית אקזוטית, טיפ קטן, מאד נחמד לקבל מהפרטנר גם איזה מופע חשפני משל עצמו
בהצחלה והנאה מרובה שגיתא

למעלה