ג'יה

¥EleVatioN¥

New member
ג'יה../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif

כהכה חברה אחרי צפיה בג'יה החלטנו קטי ואנוכי לפתוח שירשור לסרט אזזזזז החצוצרות ברקע אכן מעצבנות וזה היה כל כך עצוב
ובסוף שהיא עמדה למות הקרחות שלה היו כל כך מזעזעותתתתתתתתתת וגם שהוא הכה אותה איזה אידיוט ולינדה כלבה מפגרת וזה כזה עצובבבבבבבבבבבבבבבבב
ממממממ זהו פחות או יותר סרט חזק
והמשחק של אנג'י ממש מצויין

Ma E

New member
כן באמת סרט טוב... שכחתי

מה קורה בסוף!? כאילו היא מתה לא? ומה עם לינדה?

¥EleVatioN¥

New member
לאדעת חחחחח../images/Emo129.gif

בגלל הסמים היא כל הזמן עזבה אותה וזה אבל היא רצתה לחזור אליה אני חושבת.... אבל היא מתה

היא אהבה אותה אבל היא פחדה..

בהתחלה זה כל הרעיון של הקשר כי היה לה (לינדה) חבר.. ואז ג'יה נכנסה לקטע של הסמים וזה הפחיד אותה וכמה שהיא ניסתה היא לא יכלה ובשלב מסויים היא פשוט ביקשה מג'יה לבחור והיא בחרה בסמים.. ובזה זה מסתכם חח סרט מדהים

¥EleVatioN¥

New member
אהבתי את החלק הזה../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

זה היה ייבוש כל כך מסוגנננננננן

Ma E

New member
רגע.. זה הקטע שהיא בועטת לה בחלון!?

ואז הן יושבות על הריצפה ובוכות ולינדה מנסה לקחת לה משהו מהיד וגיה לוקחת את זה ואז הן יושבות לחוד
(פשוט ראיתי בלי תרגום ולא ממש הבנתי הכל ולא הבנתי מה זה היה)

היו לה ביד סמים.. ולינדה אמרה לה

לבחור בינה לסמים וג'יה יענתו עשתה כאילו היא אוהבת אותה ואז היא לוקחת לה תסמים מהיד

pinoki

New member
ג'יה ../images/Emo99.gif

סרט ממש חזקקק
המשחק שלה היה פשוט מדהים, אפשר היה לראות שם את המשחק המדהים של אנג'י, את הצחוק, את הבכי, את האכפתיות, ממש הכל סרט מרגש , המונולוגים שהיא כותבת ביומן, השילוב עם המשפחה כאילו כבר אחרי המוות, פשוט סרט מדהים שעשוי ממש טוב! ממליצה בחום לכל מי שעדין לא ראה.

Ma E

New member
יו אני כל כך אוהבת את הצחוק שלה../images/Emo70.gif

כמו בטומב ריידר שהיא הצליחה לנטרל את סיימון... (הרובוט) אז היא כזה עומדת וציחקקה... יווווווווווווווווווווווווו איזה חמודה

Ma E

New member
נכון ../images/Emo13.gif רגע ראית כבר?! אני לא

היחידה שראתה את הסרט!?!??!!?

pinoki

New member
יאאא אם אהבתי את

הצחוקים של טומב ריידר ה1 אז אני בטוח יאהב את השניייי מתה על אנג'ילנה והציניות שלה

¥EleVatioN¥

New member
חח ברור שתאהבי../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אני אהבתיייייייייייייי אני צה שובבבבבבבבבבבבב

למעלה