גיהינום

kuku138

New member
מרבה שיחה עם האישה סופו שירש גהינום

מסכת אבות נדמה לי

8AzbugA8

New member
מה דעתך בנוגע ל

לימוד קבלה בקבוצות מעורבות נשים וגברים ?

kuku138

New member
לעניות דעתי

לדעתי אין קורס בנושא העידן החדש / קבלה שיתקיים בלי שיסתובבו שם בחורות, רצוי יפות, שימשכו גם בחורים לבוא לקורס. לכן זה רצוי בשלב התחלתי. אבל לאחר שקיימת מסגרת ואנשים כבר באים בקביעות, לדעתי עירבוב נשים וגברים מסיט את הרוחניות לכל מיני כיוונים.

8AzbugA8

New member
העידן החדש / קבלה ?

אנא הסבר לי את הקשר בין שני המושגים אני לא רואה שום קשר בין המושגים עידן חדש וקבלה. קוקו, האם שומע ?, עבור

kuku138

New member
היחס של התלמידים אל הקבלה-עידן חדש

למתחילים אין המדובר בתלמידי חכמים מובהקים שבוער בהם הצורך להגביר אהבת השם ומחפשים דברים כאלה. אלא מרבית הבאים באים לקורס: לטארות, קריסטאלים, אסטרולוגיה, גרפולוגיה, פאנג שוי, מדיטציה,זוגיות, טאנטרה וכו' ובין היתר מגיעים גם לקבלה. הכל בשביל למצא איזה גימיק בחיים ואולי איזו "כוסית" על הדרך. זה נקרא קורסים של העידן החדש. אם משם מגיעים לעבודת ה' היותר רצינית זה כבר עניין אחר. קורסים של העידן החדש הם

אתם מדברים על גהינם

אבל אתם לא יודעים שאין אדם שלא עובר בגהינם בדרך לעולמות הרוחניים, בדורות האחרונים על כל אדם להגיע לגהינם לטהר את נשמתו, ואז להמשיך הלאה. הגהינם הוא לא דוקא מקום לרשעים אמנם גם, אבל יש כאלה שאפילו לא זוכים להיכנס לגהינם, זו זכות להיכנס לגהינם... אבל לרוב מה שקורה עם הנשמות הם בורחות משם, ובוחרות לחזור במקום הטיהור לעוד גילגול נוסף שעליהם להשלים (ובזה יש גם סיכון, הם לא יודעים אם הם יצליחו בפעם הראשונה שירדו לעולם או בפעם העשירית)..

למעלה