גיהוק במשך 20 דקות ?

גיהוק במשך 20 דקות ?

הוא התעורר בבכי כשבאתי אליו ראיתי שהוא מגהק והוא היה רדום הרמתי אותו בידיים והוא המשיך לגהק גם שקשה לו לנשום הוא בכה אבל רדום נתנתי לו מים וזה לא עזר אבל לגהק במשך 20 דקות???? זה לא הרבה זמן? בסוף נתנתי לו לאכול מטרנה רגיל למרות שהוא רדום וזה הפסיק לגהק.

shani74

New member
בן כמה הוא?

עד גיל כמה חודשים זה ממש אבל ממש נפוץ - אצלנו הדרך היחידה להפסיק את זה הייתה לתת לינוק / מים או להרדים את התינוקת (אפילו לשנייה - וזה עובר - כי זה קשור למערכת העצבים).

shani74

New member
אז נראה לי שזה יכול לקרות

אבל אם זה מתחיל לקרות לעתים קרובות, אחרי שקודם לא היה לו את זה, אז כדאי שתשאלו רופא. אבל חד פעמית ממש לא הייתי דואגת - הוא בכל זאת עדיין תינוק, והאמת שזה קורה לפעמים גם למבוגרים.

חוגי1

New member
בגיל 11 חודש

זה לא אמור לקרות באופן קבוע אבל זה היה חד פעמי וככה צריך להתייחס לזה. גם אנחנו המבוגרים לפעמים נושמים/בולעים לא טוב ומתחילים לגהק ובאמת קשה לעצור את זה. את בטוחה שזה היה 20 דקות??? אולי סתם היה הרבה זמן??? וגם אם גן, לא הייתי מוטרדת מכך אם זה לא על בסיס קבוע.

חוגי1

New member
מבינה לליבך ../images/Emo201.gifוגם רואה איך זה

יכול לקרות שיתמרנו אותך ויישבו לך על המצפון ושבלי לשים לב גם תסכימי. יחד עם זאת, אם תראי שזה ממש קשה לך, תמיד אפשר לקחת כמה צעדים אחורה ולחזור לתוכנית המקורית. אומנם יכול להיות שיהיה לזה מחיר, אבל אם המחיר הנפשי שלך יהיה קשה יותר, אז שווה לחשוב על זה.

למעלה