ג'יהאנקי

mishel s

New member
ג'יהאנקי

או בעבריתמכונות אוטומטיות לממכר משקאות. בכל מקרה, כל הקטע הזה של המכונות האוטומאטיות בכל פינה וחור פה בהתחלה היה קצת סתמי אבל עם הזמן זה נהיה נחמד. מה שנחמד זה שלא את כל המשקאות שיש במכונות יש בסופר, מה שאומר שחלק מהם אפשר לקנות רק במכונות ומה שיותר נחמד זה שלפעמים יש במכונות דברים שלא ראית בשום מכונה אחרת! היום יצא לי ללכת בדרך עקיפה למקום שבדרך כלל אני הולך אליו בדרך ישירה ובדרך ראיתי מכונה שהיה בא משקה קאלפיס אננס!!! מי שעוקב יודע שמאוד אהבתי קאלפיס והספקתי כבר לגלות שיש קאלפיס רגיל, סודה קאלפיס, קאלפיס ענבים, קאלפיס תפוחים, קאלפיס פירות ותרכיז קאלפיס. כמובן גם מצאתי ארטיק בטעם קאלפיס ומרשמלו קאלפיס ולקראת החג היה בסופר גם סט מתנה של קאלפיס שבתוכו ראיתי גם קאלפיס תות אבל לא יצא לי לטעום. בכל מקרה, במכונה היה קאלפיס אננס! שנראה לי ממש ממש טעים אבל הייתי ללא ארנק אז לא יכלתי לבדוק את זה. אבל מה שבטוח זה שלמכונה הזאת אני חוזר כי זאת המכונה היחידה שראיתי עם קאלפיס אננס! אז מה שאני אומר בעצם זה שאמנם יש מכונות בכל חור, אבל זה כאילו שיש להן "אישיות", ולמכונה הזאת ספציפית אני אחזור ואם אוהב את הקאלפיס אננס (למה שלא?!!) אז כנראה שאחזור לשם שוב ושוב, אפילו שיש לי מכונה ליד הבית, אין בה את המשקה הזה, אז אלך ספציפית למקום שאני לא עובר בו בדרך כלל בשביל המכונה הזאת, כי אפילו בסופר אין את המשקה הזה. מכונה אוצר! זהו, סתם רציתי לשתף מחשבות על מכונות אוטומאטיות.

למעלה