גידי חובק עולם

k3213571

New member
גידי חובק עולם

באילת ב7.2 שמעתי עליו אבל לא שמעתי מוזיקה שלו או איזה סגנון הוא מנגן שווה ללכת ולשלם???????

gpeles

New member
בעיקר סגנון

Wizzy Noise Absolum PPS Project אם אתה אוהב את הסגנון הזה אז שווה

בקיצור צרפת....

תסיק תמסקנות שלך ..... אני אישית לא אוהבת את הסגנון הצרפתי פרט ליציאות פה ושם.... אף פעם לא ממש הבנתי אבל מה זה הגידי חובק עולם הזה מהו דיג'יי שעושה רימיקסים בעיקר וכאלה????

gpeles

New member
הוא עשה גם כמה קטעים עם

PPS Project היה לי קומפיל שהוא עשה..

MidNight Flame

New member
לא נראה לי הגיוני...

PPS PROJECT עושים מינימל בניגוד לוויזי נויז ואבסולום

gpeles

New member
אני לא ממש בטוח לגבי ה-

Wizzy Noise וה-Absolum אבל PPS Project זה בטוח הסגנון שלו....

HooK

New member
קודם כל

וויזי נויז זה טכנו-טראנס (בין הטובים שיש, אם לי הכי טוב) אבסולום - פול און PPS, פרוגרסיב, טכנו-טראנס.. לא בעיה להבין את זה...רק לשמוע את המוזיקה...

HooK

New member
אז בוא חמודי

בוא ותסביר לטמבל שבי מה זה פרוגרסיב-טראס במונחים שלך....

trancelover

New member
לא, אני פשוט יסביר לך מזה פרוג' :

זה פרוג' - TICON זה לא - PPS PROJ

HooK

New member
בוא תהיה קצת יותר "מתקדם" (אההם)

ותסביר לי מה זה פרוגרסיב טראנס פשוט מאוד... (בלי דוגמאות ,גם ככה אני יכול לתת לך גם דוגמאות של טקנו מטיקון...)

trancelover

New member
הוו החזירו את ההודעה..

פרוג' טראנס.. "פשוטו כמשמעו" פחח טראנס מתקדם שיש בו התקדמות וקטע מסויים של הטרק שנבנה תוך כדי הרצה, איך אני יקרא לזה.. רעיון שמתפתח ? בקצב של הטרק, התקדמות איטית שלו,.. ויותר בקטע של הפרוג' זה הקצב היותר קבוע לאורך הטרק.. בקיצר קשה קצת להסביר, תנסה להבין לבד.. שמע למשל המון קטעים חזקים של טגמה וסוןקיט דוגמאות מתאימות ביותר.. אחריזה שמע את פיפיאס, לא ממש מתחבר לי פחח..

goaguy22

New member
חובק

קודם כל הוא DJ חבל על הזמן יש לו קשרים עים כולם ולכן יש לו מוזיקה טובה במסיבה האחרונה שהייתי והוא ניגן הוא התחיל עים מוסיקה יותר אפלה אבל אחר כך הוא חזר למוסיקת 3D VISION שלו

ELior

New member
הבנדם סבבה יש לו מוזיקה טובה אני לא

חושב שיש לו טראקים שלו אני חושב הוא מין אספן הוא היה הרבה אצלנו במסיבות בעיר יש לו גם איזה אוסף הוא ניקרא ממורי פלאש תחפש אולי תוהאב

k3213571

New member
הלכתי בסוף למסיבה ו.........

הוא תיקלט מגעיל התאכזבתי ממנו חשבתי יש לו מוזיקה טובה אבל הוא שם מוזיקה מגעילה יש טראק חזק יש טראק יותר חזק יש טראק חזק מאוד ויש אחרי זה כבר הכי חזק שיש זה מה שהוא שם וזה מגעיל זה רק בום בום והוא מוסיף איזה כמה צלילים בצד הוא התחיל עם astrix-kali ואחרי זה הוא שם טראקים שאף אחד לא שמע עליהם ולא רוצה לשמוע מגעילים כאלה מאוד התאכזבתי למזלי עלו 2 ילדים מקומיים והצילו קצת את המצב עם מוזיקה טובה אבל כל פעם החליפו אותם עם מישהו ששם סאבלימינל ומוזיקה שחורה מגעילה היה נחמד אבל גידי חובק עולם לא היה טוב!

למעלה