גידי גוב

גידי גוב

אני עושה את החיקוי של גידי גוב בפרסומת ובנוסף יום שישי הקרוב אופיע בתוכנית. אשמח לתגובות ממכם. שלכם, מודי גלאון

אתה הכי תותח בעולם!

גידי גוב, ארממ... מודי גלאון, שיהיה ^__^ אתה עושה את גידי גוב כל כך טוב. כל כך הרבה צחוקים! אתה וגילי בטוח בגמר! אתה אדיר!

SpOnGeTuLa

New member
מחכה בקוצר רוח לתכנית../images/Emo9.gif

ואתה ממש דומה לו!

ל"גידי" משלומית

אני חייבת להגיד ... שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת את גידי גוב ומאוד מסקרן אותי לדעת מה תשיר ... חח אני חייבת לכתוב שראיתי את האמיתי פעמיים... ושיצא לי לפגוש את רועי בר נתן שבעיקר עושה את החיקוי הקומי לכל השטויות של גידי גוב מהתוכנית אירוח ... מעניין אותי לדעת מה תשיר... יש כמה שירים של גידי גוב... ששום זמן בעולם לא יוכל למחוק אותם.. והם פשוט נצחיים... אין עוד יום כמו כלים שלובים ועוד ועוד ועוד כמו יין טוב שמשתבח עם הזמן... ל"גידי", שיהיה לך בהצלחה... אני מקווה שמה שאתה עושה זה מאהבה למקור...

SpOnGeTuLa

New member
מסכימה איתך, יהיה מעניין לשמוע

את הביצוע שלו לאחד השירים של גידי.

SpOnGeTuLa

New member
נכון מאוד! ../images/Emo98.gif

זה גם מראה הם לא מאלו שרק עושים את החיקוי שלהם והולכים, דבר שניתן להסיק בקלות...

ח. סליחה על שינוי הנושא שיחה חח

היום ביום הולדת של נעמה .. אחרי 3 שירים בעברית היא שרה משהו באנגלית. אבא שלה אוהב שהיא שרה באנגלית. ומה שהיא שרה .. זה i will always love you של ויטני יוסטון וזה היה מדהים ביופיו... פשוט ככה.. ואולי באמת אני אגיד לנעמה לוי לנסות לעשות חיקוי של ויטני יוסטון (ללא הסמים והנזק מהם .. חחח).

SpOnGeTuLa

New member
יש בעיה קטנה, אם איני טועה..

צריכים לבצע רק שירים בעברית. אני אברר את זה
מה שכן, לנעמה אכן יש קול יפהפה, ללא ספק!

אנחנו מוציעים פקס לטדי

שיעשו ג'סטה ויתנו לנעמה לבצע את זה בגמר בתור אקסטרה או בהופעות של כ"נ שיהיו אחרי הגמר ... מה זה מדהים... חבל לך על הזמן... אני יודעת שהקליטו את זה, ומתי שהוא זה יעבור גם אלי. עניין של כמה שבועות בגלל כל מיני דברים לוגיסטיים אבל אני אעלה את זה או אשלח לך את הלינק כשהפורום שלה יעלו את זה.

מודי מגיב לשלומית

היי שלומית כרגע אני לא יכול להגיד מה יהיה השיר אבל אל תדאגי זה אחד השירים היותר טובים של גידי וכמובן אני גם אוהב את המקור ואני לא מתכוון להוות לו תחליף אבל המון תודה שוב ממני מודי גלאון

היום חשבתי עליך בעבודה

חח אני יודעת שלא תאמין אבל חשבתי לעצמי שבטח עכשיו, יום חמישי בערב, מקליטים את התכנית שתשודר מחר. ות'אמת חשבתי לשלוח שאלה .. לגבי מי יהיה מחר באירוח חי של תפוז באמצע הלילה חחח. ומשום מה נדמה לי שאפשר בקלות לנחש... אבל לא חשוב. שיהיה לך בהצלחה מחר... ושבת שלום וסופשבוע נעים...

מודי גלאון משיב

קודם כל מחמאה גדולה שחשבת עליי בעבודה ותהיה תוכנית מצויינת אסור לי להגיד מי יהיה אבל לא תתאכזבי ושיהיה לך סוף שבוע מקסים

למעלה