גידי גוב

dar999

New member
גידי גוב

אני בשוק מהתגובה של גידי גוב אתמול בכוכב נולד.לגבי הביצוע של רן שפיר.אני מצטטת:אתה שר יפה אבל כמוך יש כיום הרבה!!!!!!מה זה כמוך אדון גידי? מזרחי???? אז יש לי חדשות בשבילך, רן שפיר יכול לבצע כל שיר שיקבל לעומתו שרון קידושין ואחרים מסוגה מסוגלים לבצע רק את הקו שלהם!!!!~בכל מקרה הצורה שהתבטאת רק מראה שמקומך אינו בין השופטים.אתה פשוט לא אובייקטיבי.

lakilaki12

New member
גידי גוב

הוא השופט טוב שם. אומר את האמת בפנים. וכן כמו רן יש 1000 תכתבי ״אייל גולן קאבר״ ותמצאי עוד 90000 כמוהו.
מה גם שלגידי יש אותו טעם כמו שלי

kobyz21

New member
מסכים לגמרי

בפירוש תגובה לא מקצועית של גידי, לרן שפיר יש שירה מיוחדת שלו, לא כל הזמרים בזאנר המזרחי הם זהים, במקרה הוא בחר שיר שהוא צפוי בשבילו וחרוש, אבל אם יש לך ביקורת, תיהיה ענייני, תגיד שהביצוע לא סיפק את הסחורה, שאתה רוצה לראות אותו בסגנון אחר, אבל אל תגיד שיש אלף כמוהו.

רוקסין

New member
הוא דיבר על מסלסלים, לא בהכרח מזרחים

והוא צודק בהחלט. עושה רושם שבשנים האחרונות כמעט כל זמר שני מסלסל. בקיצור: מה שגידי התכוון לאמר, ואמר זאת ללא טאקטט יש לאמר, זה שרן חייבלמצוא את הייחודיות שבו לעומת כל שאר המסלסלים למיניהם שכמוהם ממש לא חסר בשוק המוזיקלי בימינו. ובזה גידי בהחלט צודק. שלא לדבר על כך שלרן כבר היו ביצועים הרבה יותר טובים ומרגשים...

למעלה