גידי גוב

roimc

New member
גידי גוב

תכננתי לכתוב ת´הודעה הזו כבר חודש אבל כל הזמן שכחתי. שמתם לב שהמנגינת-פתיח של התכנית של גידי גוב היא של WITHOUT YOU? כל פעם לפני שהתכנית מתחילה יש קטע פתיח קבוע שהוא כותב משהו וזה אמור להיות עצוב ובודד אז יש את המנגינה לאורך הקטע (בלי המלים). שווה לראות, דווקא נחמד ובכלל גידי גוב הוא אחלה.

eranmc

New member
יצפאן רולז!!!

אני אבדוק פעם הבאה... ואל תשכחו שזה לא שיר של מראיה ורוב הזקנים כמו גידי בקושי מכירים את הגרסא של מראיה. בכל אופן בסדרה לחיי האהבה השמיעה את MY ALL ואירית אמרה "אני חולה על השיר הזה", את השיר hero, i´ll be there, ועוד אחד אני חשוב ש withoput you. הכל בגרסא של מראיה.

roimc

New member
אמממ

דווקא מלא "זקנים" גם מכירים את הגירסה של מריה אבל ברור שהם יודעים שזה קאוור כי הראשונה הייתה מפורסמת פעם. בכל מקרה, אי אפשר להשוות בין 2 הגירסאות - מריה שמה את הארי נילסן על הקטן, הוא בקושי שר שם. מריה שרה את זה כמו שצריך ולא פלא שזה היה להיט כזה היסטרי. וערן - זה שזו התכנית של גידי לא אומר שזה הוא בחר. בשביל זה יש אנשים מקצוענים וכל אלה שאחראים על המוזיקה של התכניות האלה הם צעירים כך שיש סיכויי שהם לקחו את של מריה. בכל מקרה, אי אפשר להתבלבל כששומעים את התווים הראשונים של הפסנתר - זה צועק: מריה קארי!!!!!!!!!!!!! וכן, אני זוכר שסיפרת שבויווה היה את השירים האלה. אני לא מסוגל להסתכל על הערוץ הזה אפילו מהערוץ המפוצל אבל יאללה שיהיה אם הם אוהבים שם את מריה.

Sharonnn

New member
אגב,

פעם ראיתי פרק של "היפים והאמיצים", והיתה שם אחת, אני חושבת שקראו לה ג´ניפר(בסדרה), והיא עלתה לבמה לשיר שיר, אז היא שרה את I STILL BELIEVE זה היה מזמן...

eranmc

New member
אני זוכר אבל זה של ברנדה...

טוב אבל באותה תקופה יצא הגרסא של מראיה

omris

New member
זה במקור של Brenda K. Star .. מריה

התחילה את דרכה כזמרת הליווי שלה .. ד"א, שמעתם את הגירסה שלה?? המקורית????? זוועתית !!!!!!!!!!!!!!!

eranmc

New member
לא נכון!!!

קודם כל המוזיקה (יעני המנגינה בשיר) של ברנדה הרבה יותר טובה. וצורת השירה שלה (הטכניקה כמו שPOI אומר) הרבה יותר טובה, רק חבל שהיא לא מגיעה לרבע של הקול של מראיה.

roimc

New member
מה זה משנה - מריה הוציאה את

חלק מהשירים שהיא חידשה מהאנונימיות.

eranmc

New member
הייתי יותר מסכים אם היית אומר ש...

שרוב הסמפלים שהיא עתשה היא לקחה משירים וזמרים לא מוכריים כל כך. כמו fantasy, honey, make it last, heartbreaker ועוד... אבל הסמפל שהוא הכי טעות זה לאברבוי, וויל סמית כבר עשה אותה והוא גרוע חבל"ז. (עמרי בטח ישאל מה קרה לי).

למעלה