גידול

lucky11

New member
גידול

שלום לכולם אני מאוד מעריכה את עזרתכם בנושא המבחן הממשלתיתודה רבה על העצות המועילות. יש לי שאלה נוספת גילו לאמא שלי גידול במדיאסטנום הוא בגודל של 8*4 ס"מ בשבוע הבא היא עוברת ניתוח להסרתו הרופא שלה אמר כי קרוב לוודאי הגידול הוא מבלוטת הטימוס וגם במרקה שהוא ממאיר זהו גידול שאינ ו שולח לרוב גרורות, אלא מתפשט בצורה מקומית למישהו יש מידע בנושא? אשמח לתשובה

../images/Emo22.gif Thymoma

מאחלת לאמך בריאות ואריכות ימים. מצרפת לינקים לקריאה נוספת - אינני מכירה מספיק את הנושא.

תוספת קטנה:

במקרים של גידולי בלוטת התימוס, מופיעים לעתים סימנים של מיאסטניה גרביס. גם לאחר הסרת הגידול (ניתוח פתיחת חזה) יש בדרך כלל צורך בהמשך טיפול ב Mestinon. הגידולים במידה והם ממאירים הם אכן In-situ - כלומר מקומיים ואינם שולחים במרבית המקרים גרורות. מאחלת לשתיכן רפואה שלימה והרבה כוחות. (הפן האישי: שכנתי עברה ניתוח זה לפני כ 25 שנה. הגידול אכן היה ממאיר, נכון להיום היא מרגישה מצויין.)

lucky11

New member
סמפטומים

לאמא שלי לא היו כלל סיפטומים חוץ מעייפות וכאבים באזור האפיגסטטרום תמיד קשרנו את זה לניתוח קיצור הקיבה שעברה בעבר, אבל החלטנו לעשות בדיקות ובאולטרסאונד בטן גילו אבנים בכיס מרה כהכנה לניתוח שלחו אותה לצילום חזה וגילו תהליך תופס מקום.. ממש במקרה היה לה מזל גדול כי הגידול כבר ממש ענק ויושב על הלב..

למעלה