גידול קאלות כיצד אני יכולה לגדל קאלות בגינה? היכן משיגים פקעות? מתי שותלים וכו'. תודה
Y yuvalmom New member 20/3/06 #1 גידול קאלות כיצד אני יכולה לגדל קאלות בגינה? היכן משיגים פקעות? מתי שותלים וכו'. תודה
S shlumbergera New member 20/3/06 #2 כמו רוב הגיאופיטים, אם כי לא כולם, גם הקאלות פורחות באביב. באזורים קרירים הן מושכות לתוך הקיץ. שותלים בסתיו-חורף. או שאת קונה או שמי שיש לו מתוך הפורום, יציע לך.
כמו רוב הגיאופיטים, אם כי לא כולם, גם הקאלות פורחות באביב. באזורים קרירים הן מושכות לתוך הקיץ. שותלים בסתיו-חורף. או שאת קונה או שמי שיש לו מתוך הפורום, יציע לך.
R reuven4u New member 20/3/06 #3 עדיף בבית גידול לח, ליד בריכה קטנה בבוץ או משהו בסגנון אז זה נהיה גוש גדול מאוד אצלנו יש איזה גוש, אני לא חושב שזה זמן טוב לחפור מהם אחד החוצה, כי הם בפריחה עכשיו אבל אם אחרים יגידו אחרת, אני יכול לתרום קצת
עדיף בבית גידול לח, ליד בריכה קטנה בבוץ או משהו בסגנון אז זה נהיה גוש גדול מאוד אצלנו יש איזה גוש, אני לא חושב שזה זמן טוב לחפור מהם אחד החוצה, כי הם בפריחה עכשיו אבל אם אחרים יגידו אחרת, אני יכול לתרום קצת
S shlumbergera New member 20/3/06 #4 זה ממש לא זמן טוב.בתקופת הפריחה לא שותלים. עדיף לחכות לאחר הפריחה והייבוש ואז להוציא. בשיא הקיץ. לטמון, כשמתחיל להתקרר.
זה ממש לא זמן טוב.בתקופת הפריחה לא שותלים. עדיף לחכות לאחר הפריחה והייבוש ואז להוציא. בשיא הקיץ. לטמון, כשמתחיל להתקרר.