גידול סנאי

urilevy2

New member
גידול סנאי

שלום כולם! אני מחפש מידע לגבי גידול סנאי וכל מה שיש באינטרנט זה מידע על שוגר גליידרים. הם מקסימים וחמודים אבל לפי מה שאני מבין מאוד מאוד קשים לטיפול. אני מגדל בבית קקדו ואני יודע מה זה חיה קשה לטיפול אבל מבחינתי חיה שנובחת בלילות זה לא משהו שאני מעוניין להתמודד איתו. מצד שני רציתי לברר לגבי סנאי רגיל וממש לא הצלחתי למצוא התייחסות לנושא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אשמח לדעת גם מידע לגבי הגידול וגם לגבי היכן ניתן להשיג. תודה רבה :)

maya567

New member
לא נראה לי שמותר לגדל סנאים בארץ

שלא לדבר על מאיפה תביא לכאן סנאי...

urilevy2

New member
זכור לי בעבר שראיתי סנאי בחנות חיות בחיפה

זה היה די מזמן אבל בכל אופן אני יודע ששוק השוגר גליידרים בארץ די פורח. אני לא מניח שיש הבדל בחוק בין סנאי לסנאי מעופף... אבל זאת רק הנחה....

zulli

New member
בארץ ישנו סנאי 5 פסים, יש צורך ברשיון מרשות

הטבע והגנים על מנת לגדל סנאי!

harelll21

New member
מותר לגדל סנאים בארץ לינק ביד 2 למכירה

http://www.yad2.co.il/Pets/hotPicPets.php?CatID=0&SubCatID=0&PetID=396977&Code=5449ec32c91a98b7e5b1bc02ec8ef57a

zulli

New member
עצם העובדה שמוכרים לא עושה את זה בסדר

סנאי הוא חית בר ולא חית מחמד לכן יש צורך ברישיון חיות נוספות שיש צורך ברישיון להחזקתן: צבים קיפודים חוטמנים נחשים לטאות ארץ ישראל שועל פנק נמיה ועוד... (למעשה כל חיות הבר)

edenola2

New member
אני מגדלת סנאי מעופף\שוגר גליידר

אני הבנתי שהחיה מיובאת מח"ול, בכל מקרה, פשוט קניתי מיד 2 , אבל אני לא כל כך ממליצה לגדל אותה כמו שאמרת.. היא באמת קשה לגידול היא צריכה הרבה מאוד יחס אם אתה קונה 1 ואם תקנה 2 (רצוי זכר ונקבה או נקבה ונקבה) זה סתם יהיה יקר משהו בסביבות 1500 בלי הכלוב, סנאי 5 פסים גם מוכרים ביד 2 .. עליו לא שמעתי אבל לא כמו השוגר גליידר שמתרגל לבעלים שלו ולריח שלהם, ובאמת יוצר איתם קשר חזק מאוד (שצריכים חום ) -הסנאים 5 פסים, נראלי באמת צריכים את החופש כי חוץ ממים אוכל ובית הם לא ממש צריכים שום דבר ..

zulli

New member
שוגר גליידר וסנאי הם לא אותו בע"ח ולא אותה

משפחה סנאי הוא מכרסם שוגר הוא חיית כיס אוסטרלית יש המון הבדלים ביניהם, ראו תגובתי לגבי שוגרים

למעלה