ג'יג'י וזהר הקשת

DanaDuck

New member
ג'יג'י וזהר הקשת

ישנן שתי סדרות של תחילת שנות ה-80. שהסרטים שעשו עליהם הם הסרטים המצויירים הכי אהובים עלי. אחד מהם זה "זהר הקשת" (בתמונה) באנגלית Rainbow Brite שבאמת אני ממליצה לכולכם לראות את הסרט. האם יש מצב שמישהו פה מכיר את הסדרה? השני הוא ג'יג'י. והסרט ששבה אותי הוא "ג'יג'י וגשר החלומות" שהוא הסרט הראשון מבין שני סרטים. (את השני לא ראיתי. אולם, לא משנה עד כמה חיפשתי. אני לא מוצאת תמונות מהסרט הזה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אודה לכם.

DanaDuck

New member
באמת? אשמח לראות אותן...

אם יש לך מצלמה דיגיטלית...

DanaDuck

New member
לא, זה BRITE

כמו לדוגמא מקס פיין שכותבים באנגלית PAINE במקום PAINE. זה כאילו נותן לשם להשמע כמו שם פרטי ופחות כמו שם תואר.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifאוי סליחה../images/Emo140.gif

הייתי בטוחה זה bright... יענו בהיר

DanaDuck

New member
בוודאי

בריינבו ברייט יש את ילדי הצבעים שכל ילד לבוש בצבע אחר והשיער שלו בהתאם וכל אחד אחראי על הצבע שלו בעולם. לכל ילד יש פרוון ראשי שאחראי על קבוצת פרוונים מאותו סוג הצבע. תפקידם של הפרוונים הוא לחצוב גבישים במערת הצבע ולהפוך אותם בסופו של דבר לקריסטלי-צבע. בנוסף לצבע, ריינבו ברייט אחראית גם להביא את האביב לעולם בזמן. ילדה נוספת בשם סטורמי, אחראית על החורף. לשתי הילדות יש סוסים משלהן. לריינבו ברייט יש סוס לבן עם שיער בצבע קשת בשם סטרלייט ולסטורמי יש את סקיי דאנסר. כמובן שיש גם רעים- מרקי דיסמל, מין יצור אנושי קטן וירקרק ולרקי, שהוא מוטציה של פרוון ענק וטיפש בצבע חום. ג'יג'י, מאידך, היא ילדה עם צבע שיער ורוד שהגיעה לעולם מפלנטה אחרת אחרי שעברה תאונה. היא איבדה את זכרונה ושכחה את הוריה, המלך והמלכה של הפלנטה שלה ובמקום, אימצו אותה זוג הורים בכוכב ארץ. יש לה שלוש חיות מחמד שהם כלב שנראה כמו סמרטוט, ציפור ועכבר שנראה כמו בובה. יש לה גם כוחות קסם. היא מסוגלת לשנות הופעה וגיל. דהיינו, להפוך מילדה למבוגרת.

וואי אני מתה על הסרט הראשון!!!

יש לי אותו ואני חולה עליו!!!
אבל לא ידעתי בכלל שהייתה גם סידרה אז אני לא ממש יכולה לעזור... סורי... =/

DanaDuck

New member
יש לך את הסרט!? *סוגדת*

איזה כייף לך! נכון שהקטע הכי יפה שם זה כשהיא עוברת בגשר הזה לעיר הילדים? המוזיקה שם נהדרת. עד עכשיו אני זוכרת אותה. ואת השיר סיום כמובן.

למעלה